Show

Komentari 23

Nacrtani Grubnići: Zbog zabrane proslava, 'druže se' na čestitci...

Nacrtani Grubnići: Zbog zabrane proslava, 'druže se' na čestitci...

Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne mozemo zagrliti, paziti jedne na druge, večerati zajedno, smijati se kao uvijek na Badnjak, napisao je

Modni stilist Marko Grubnić (38) je na Instagramu objavio obiteljsku božićnu čestitku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj put nije zapravo pozirao s majkom Brankom i ocem Veljkom, već je riječ o ilustraciji.

- Želim svima prekrasan i miran Badnjak ispunjen ljubavlju, srećom i radošću. Sretan Božić od moje obitelji vašoj... Ne umanjujem stvari ako kažem da nam je svima 2020. godina bila vrlo izazovna, na kraju čak niti za Božić fizički nismo zajedno (po prvi put u mom životu), ali zato smo zajedno u mislima i u srcu, i bit ćemo zauvijek. Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne mozemo zagrliti, paziti jedne na druge, večerati zajedno, smijati se kao uvijek na Badnjak... - započeo je objavu.

Dodao je kako je u ovim neobičnim vremenima za njega najvažnije i najvrjednije biti odgovoran prema sebi i roditeljima.

- Moja jedina želja ovog Božića za sve Vas i nas jest, da ovaj virus nestane što prije zauvijek i da nikada ne zaboravimo kako smo se osjećali u ovim ludim vremenima, jer tek tada ćemo još više beskrajno cijeniti život, i sve ljepote koje nam on donosi... U iščekivanju starog života i predivnih obiteljskih Božića, svim ljudima dobre volje želim od srca sretan i blagoslovljen Božić... - zaključio je Grubnić.

Najčitaniji članci