Obavijesti

Show

Komentari 19

Najbogatiji glumac na svijetu glumio je u samo par filmova

Najbogatiji glumac na svijetu glumio je u samo par filmova
2

Činjenica da glumci A liste zarađuju milijune po filmu nije novost. Mnogi glumci osim plaće traže i postotak od zarade filma, ali to polazi za rukom samo najvećim zvijezdama. Evo koji su glumci najbolje naplatili svoj rad...

VIDEO

Tom Hanks je američki glumac i producent koji je čak pet puta bio nominiran za nagradu Oscar, a dva puta ju je i osvojio. Tijekom svoje dugogodišnje karijere osvojio je mnoge filmkse nagrade i glumio u brojnim dramama i komedijama stoga ne čudi što je jedan od najbogatijih glumaca na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO: Holivudski glumci zarađuju vrtoglave cifre

Pokretanje videa...

00:27

Jedan od najbogatijih glumaca je i holivudska legenda Clint Eastwood koji je najpoznatiji po ulogama u vesternima i ulozi inspektora u Prljavom Harryju. Osam puta je bio nominiran za Oscara za režiju i produciranje i osvojio ga za filmove Nepomirljivi i Djevojka od milijun dolara. Za glumu je bio dva puta nominiran, ali nije osvojio Oscara u toj kategoriji. On je jedan od trojice živućih redatelja koji su režirali čak dva filma dobitnika Oscara za najbolji film.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jack Nicholson je rekorder po broju Oscara: nominiran 12 puta, a osvojio dva puta za glavnu ulogu i jednom za sporednu. Zanimljivo je da su on i Michael Caine jedini glumci koji su nominirani za Oscara u svakom desetljeću od šezdesetih. On je i 1994. godine bio najmlađi glumac kojem je Američki institu dodijelio nagradu za životno djelo.

Bill Cosby, glumac koji je dugo vremena uživao u reputaciji najpopularnijeg i najboljeg američkih zabavljača, se također našao na popisu najbogatijih glumaca. Cosby je glumio u brojnim filmovima, ali nijedan nije ostvario popularnost poput njegovog rada na televiziji i serije Cosby Show. U zadnjem desetljeću ga je čak 50 žena optužilo za seksualno uznemiravanje. Ukoliko bude optužen, mogao bi dobiti i do 10 godina zatvora.

Johnny Depp je ekscentrik koji intrigira publiku svojim kostimiranim ulogama poput onih u Piratima s Kariba, Charlie i tvornica čokolade, Sweeney Todd: Đavolji brijač, Edward Škaroruki itd. Filmovi u kojima je glumio zaradili su više od 2,2 milijarde dolara u Americi i 4,7 milijarde u ostatku svijeta. Depp je tri puta bio nominiran za Oscara, a osvojio je Zlatni Globus za ulogu u Đavoljem brijaču.

PA/Pixsell

Na vrhu liste najbogatijih glumaca nalazi se Jerry Seinfeld koji je postao poznat zahvaljujući ulozi u TV seriji Seinfeld koja se prikazivala do 1998. godine. Po završetku serije Jerry se nastavio baviti stand up komedijom, gostovanjima na televiziji i nastupima po klubovima. Glumio je u nekoliko filmova, najčešće samog sebe, a 2007. godine je producirao i dao glas u animiranom filmu Pčelin film (Bee movie).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?
'VRATIO' IM JE

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?

DiCaprio je bio posljednji koji je imao omotnicu u rukama nakon što je Emmu Stone proglasio najboljom glumicom. Korisnici Twittera tvrde da je zamijenio kuverte kako bi se osvetio Akademiji

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'
'Bilo je pomalo tužno'

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'

Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrol, rekao je u ponedjeljak američki predsjednik Donald Trump za krajnje desni portal Breibart News
Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena
U KREVETU NE GRIJEŠI

Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena

Legendarni zavodnik, glumac, redatelj i producent našao se u središtu skandala kada je nagradu Oscar na pozornici pred milijunima predao krivoj filmskoj ekipi