Obavijesti

Show

Komentari 31

Najbogatiji Hrvat čeka i drugo dijete: 'Ni tu ne mislimo stati'

Najbogatiji Hrvat čeka i drugo dijete: 'Ni tu ne mislimo stati'
8

Cristel je ostala u drugom stanju samo pet mjeseci nakon rođenja sina Kaija, ali, kako je priznala i sama, nemaju namjeru stati na drugom djetetu. 'Oboje želimo veliku obitelj', otkrila je

VIDEO

Moji su roditelji presretni. Uvijek su govorili da žele imati puno unučadi. Moj suprug Davor i ja ne namjeravamo stati na ovome, sanjamo veliku obitelj, rekla je u talijanskoj emisiji 'Domenica In' Cristel Carrisi (33), supruga najbogatijeg Hrvata Davora Lukšića (36).

Instagram

Cristel je ostala u drugom stanju samo pet mjeseci nakon rođenja sina Kaija, ali,kako je priznala i sama, nemaju namjeru stati na drugom djetetu. 

Milijarder Lukšić postao tata: Supruga rodila sina u tajnosti
Milijarder Lukšić postao tata: Supruga rodila sina u tajnosti

Kako je otkrila supruga hrvatskog milijardera i vlasnika lanca hotela, drugo dijete, ovoga puta djevojčica, stiže im već u kolovozu. Svoju prvu trudnoću Cristel je dugo skrivala od javnosti, a rodila je u svibnju 2018. godine.

Cristel je druga od tri kćeri koje je talijanski kantautor dobio u braku s pjevačicom Rominom Power (67), a za Lukšića se udala nakon četiri godine zaruka. 

Instagram

Par se vjenčao u rujnu 2016. godine, a tijekom svečanosti pješačka zona u gradu Lecceu u pokrajini Apuliji bila je zatvorena za sav promet. Mladenka je u crkvu San Matteo kasnila čak sat vremena, a nakon što je milijarderu rekla 'da', njezin otac i operni pjevač Al Bano mladencima je otpjevao kultnu 'Ave Mariju'.

Cristelin otac, talijanski glazbenik često posjećuje Zagreb kako bi se vidio sa svojom obitelji, a prošli ga je put na Britancu 'uhvatio' Ronald Braus (46).

- Šetao sam Britancem i gledao starine, kad sam čuo poznati talijanski glas. Ma nemoguće, pomislio sam isprva. Ali bio je to Al Bano - ispričao nam je Braus koji se fotografijom s poznatim glazbenikom nedavno pohvalio prijateljima na društvenim mrežama. 

Hrvatski operni pjevač opisao nam je kako je i kada točno susreo talijansku pjevačku legendu na zagrebačkom sajmu starina.

- Talijani vole kupovati takve stvari pa je i on kupio nekoliko sitnica. Ugodno smo popričali - rekao je Braus.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...