Obavijesti

Show

Komentari 16

Najbolje iz opusa: Dino Merlin priprema spektakl u Areni

Najbolje iz opusa: Dino Merlin priprema spektakl u Areni
6

Pet godina nakon zadnje Arene i dvije godine nakon zadnjeg open-air koncerta na Bundeku, zagrebačka publika konačno će opet uživati u megahitovima popularnog pjevača

VIDEO

Najveći glazbeni umjetnik ovih prostora Dino Merlin upravo je najavio spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 03.prosinca 2016.

Pet godina nakon zadnje Arene i dvije godine nakon zadnjeg open-air koncerta na Bundeku, zagrebačka publika konačno će opet uživati u megahitovima popularnog pjevača koji se jedini s Balkana može pohvaliti koncertima po cijelom svijetu, a njegov zadnji album Hotel Nacional službeno se pojavio i na 8. mjestu Bilboardove top ljestvice najprodavanijih world music albuma u svijetu. 

Za turneju legendarnog sarajevskog glazbenika mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes na svim meridijanima, posebice u regiji, a nestrpljiva hrvatska publika konačno je dočekala krunu turneje "Hotel Nacional" - u veličanstvenoj Areni Zagreb.  

Svi pokazatelji aktualne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Evrope do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe kako na sceni, tako i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz njegovog bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...