Show

Komentari 0

Najbolji TV magazin: Za Cafe u petak govore Albina, 'Gospodin Savršeni' Toni Šćulac, Saša Broz

Najbolji TV magazin: Za Cafe u petak govore Albina, 'Gospodin Savršeni' Toni Šćulac, Saša Broz

Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...

Karijeru je počela natjecanjem u showu 'The Voice', oduševila je naciju s pjesmom 'Tick-Tock' koja ju je prošle godine odvela na Eurosong, a sad je gledamo u 'Plesu sa zvijezdama'. Ovog tjedna nas 'trese' oskarovska groznica pa smo Albinu Grčić (23), transformiranu u filmsku divu, odveli u najfotogeničnije kino u metropoli - Kaptol Boutique Cinema & Bar. U velikom intervjuu samo za Cafe otkrila je kako se nosi sa slavom, pati li studij zbog plesnih proba...

Od prve emisije 'Gospodina Savršenog' ovog ponedjeljka krenulo je vatreno, a trenutačno najpoželjniji neženja, znanstvenik Toni Šćulac (31), otkrio nam je sve svoje ljubavne tajne i želje.

Redateljica Saša Broz s kćeri Sarom na pozornicu GK Žar ptica postavila je novu predstavu - 'Tajni dnevnik Adriana Molea' čija je premijera 8. travnja, s čak četiri zakazane pretpremijere.

Najvažnije nam je privući gledatelje i zadržati ih, rekao je producent Oscara uoči 94. dodjele. Ceremoniju će voditi tri voditelja, vraća se i crveni tepih, no hoće li to biti dovoljno da vrate sjaj ovoj dodjeli, pogledajte u izravnom prijenosu na HRT-u u nedjelju na ponedjeljak.

Tu je i kritika iznimno zabavne akcijsko-kriminalističke serije 'Reacher' nastale prema popularnim romanima Lee Childea, a u vremeplovu se prisjećamo jednog jedinoga gospona Fulira - Relje Bašića.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Najčitaniji članci