Obavijesti

Show

Komentari 34

5 najkraćih celebrity brakova: Britney je rekorderka s 55 sati

5 najkraćih celebrity brakova: Britney je rekorderka s 55 sati
7

Las Vegas 'presudio' je mnogima, a među njima su i Carmen Electra i Dennis Rodman čiji je brak potrajao 9 dana. Drew Barrymore prvi put se udala s 19 godina

VIDEO

Svako malo čitamo o skandaloznim holivudskim brakovima, no neki od njih su završili nedugo nakon što su i počeli. Predvodnica top 5 najkraćih brakova u Hollywoodu je Britney Spears.

POGLEDAJTE VIDEO: 5 najkraćih celebrity brakova

Pokretanje videa...

24sata 00:29

1. Britney Spears i Jason Alexander

Pjevačica Britney Spears (33) i Jason Alexander bili su dugogodišnji prijatelji. Nakon partyja u Las Vegasu 2004. godine ona mu je predložila da se vjenčaju, a on je pristao. Kada je Britney kazala svojoj obitelji i menadžmentu za vjenčanje, svi su 'pošizili'. Njihov brak potrajao 55 sati jer je toliko trebalo njezinim odvjetnicama da podnesu zahtjev za proglašenje njihovog braka nevažećim. Kao obrazloženje naveli su da pjevačica nije bila svjesna svojih postupaka te da nije bila sposobna sklopiti brak.

PA/Pixsell

2. Carmen Electra i Dennis Rodman

Carmen Electra (43) i Dennis Rodman (54) vjenčali su se u Las Vegasu 1998. nakon osam mjeseci veze. Bivši košarkaš je nakon samo devet dana izjavio kako je bio mrtav pijan tijekom ceremonije i zatražio poništenje braka. Carmen je izjavila da je vjenčati se u Las Vegasu jednako lako kao i naručiti cheesburger.

PA/Pixsell

3. Eddie Murphy i Tracey Edmonds

Eddie Murphy (54) i Tracey Edmonds (48) vjenčali su se 2008. godine na otoku Bora Bora u krugu obitelji i prijatelja. Nakon samo dva tjedna ljubav između njih je pukla, a brak proglašen nevaljanim jer su na otoku trebali živjeti bar 30 dana kako bi se mogli tamo vjenčati.

PA/Pixsell

4. Drew Barrymore i Jeremy Thomas

Drew Barrymore (40) imala je samo 19 godina kada se 1994. nakon samo šest tjedana veze vjenčala s 12 godina starijim vlasnikom bara, J eremyjem Thomasom . Drew je kazala kako se njoj to činilo jako romantičnim, no njihov brak potrajao je manje od dva mjeseca.

PA/Pixsell

5. Renee Zellweger i Kenny Chesney

Glumica Renee Zellweger (46) i country pjevač Kenny Chesney (47) upoznali su se u siječnju 2005. godine i odmah su počeli izlaziti. Vjenčali su se na Karibima nakon samo četiri mjeseca veze. Njihov brak potrajao je 128 dana, a Renee je kao glavni razlog navela prijevaru. Kasnije je izjavila da joj je taj brak bio najveća pogreška u životu.

PA/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...