Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Najluđi kandidati: Dijelio same jedinice, a kuhali su i vidovnjaci

U prvoj epizodi nove sezone već je došlo do 'kontroverznog' trenutka kad je kandidatkinja Jasna Matić (55), koja je prva kuhala, zamolila Kristijana, inače svog prijatelja, da joj pomogne promiješati jelo

Foto: RTL
7 komentara

Kulinarska emisija 'Večera za 5' u kojoj kuhari amateri pripremaju jedni drugima jela i ocjenjuju se dobila je novi sezonu na RTL televiziji i to specijalno izdanje na selu.

U novoj sezoni sudjeluju kandidati koji su već poznati iz drugih kulinarskih emisija. Vladimir Pantović (60) zvani Panta, sudjelovao je u emisiji '3, 2, 1 kuhaj!', 'Večeri za 5' te 'Masterchefu'. Kristijan Benić (33), Baranjac koji se preselio u Poreč također je bio u '3, 2, 1 kuhaj!'.

VEČERA ZA 5 NA SELU U prvoj epizodi pale prepirke: 'Za mene to uopće nije u redu'

U prvoj epizodi nove sezone već je došlo do 'kontroverznog' trenutka kad je kandidatkinja Jasna Matić (55), koja je prva kuhala, zamolila Kristijana, inače svog prijatelja, da joj pomogne promiješati jelo, a Panta joj je sugerirao da doda još papra što je i učinila. To je posebno zasmetalo Zdenki Jakus iz Žminja. 

DESETA SEZONA Poznata lica u 'Večeri za 5 na selu': Jasna je prva domaćica

- Za mene to nije u redu - rekla je. 

I u prošlim sezonama bilo je zanimljivih kandidata i situacija. Tako je u sjećanju ostala Ankica koja nije imala previše pozitivnih komentara o jelima i ostalim kandidatima, kao i kandidat koji je dijelio same jedinice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

'Večera za 5 na selu' nije prvo specijalno izdanje showa, bilo je tu kuhanja samo sirovim namirnicama, kuhali su pjevači, glumci, stranci, ali i vidovnjaci. Nije poznato jesu li predvidjeli tko će pobijediti.

Foto: Screenshot/RTL

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Naši partneri pišu
Message