Obavijesti

Show

Komentari 0

Najluđi techno vikend u regiji uskoro počinje na pet lokacija

Najluđi techno vikend u regiji uskoro počinje na pet lokacija
2

Zagrijavanje, partijanje, radionice, krstarenje oko otoka, after party... sve to posjetitelje očekuje na pet lokacija. Partijaneri trebaju imati dokaz o primitku dvije doze cjepiva, dokaz o preboljenju Covida-19 ili negativan PCR test

VIDEO

S čak šest događaja na pet lokacija i više od 20 izvođača Moondance najavljuje najluđi vikend u regiji. Na 8. izdanju festivala, uz pet berlinskih headlinera, čime se potvrđuje sve čvršća veza između Moondance, Berlina i Tresora, nastupit će više od 15 domaćih i regionalnih izvođača.

Magija počinje zagrijavanjem uz Moondance Warm Up u beach baru Aquarius u Okrugu gornjem (Čiovo) u petak, 30. srpnja od 17 do 21 sat. Za zagrijavanje bit će zadužen domaći stručnjak za groove - Tome R, splitski eklektik Feta i Marko Vuletić. Istog dana od 19 do 21 sat u trogirskoj gradskoj vijećnici bit će Moondance DJ & Music Production Workshop za one koji žele više, na kojem će Domenico Cipriani predstaviti napredne tehnike sound designa u prvom dijelu, a Pero FullHouse predstavit će nove Pioneer CDJ 3000 playere koje će i prisutni moći isprobati na licu mjesta.

U kuli Kamerlengo od 21 sat pa do jutarnjih sati uz berlinske headlinere Handamadea, Madalbu i The Analogue Cops nastupit će sinjski techno entuzijast, DJ Chanovski, underground “komadir” iz splitske Kocke - El Commando, zagrebački virtuoz za gramofonima - Jan Kinčl te domaćin Pero FullHouse. U subotu Moondance Pirate Boat će odvezati cime ispred kule Kamerlengo u 17 sati, nakon čega slijedi krstarenje oko obližnjih otoka te povratak u 21 sat na početak druge večeri u kuli za koju će biti zaduženi splitski techno tandem DJ Jock i Marul. Za kraj vikenda Moondance tu je Beach After party od 7 do 14 sati na plaži koju će najaviti na finišu festivala. No zabava je moguća uz korona-restrikcije.

Exit se 2021. upisao u povijest, a gosti iz 70 zemalja dokaz su da su festivali svima nedostajali
Exit se 2021. upisao u povijest, a gosti iz 70 zemalja dokaz su da su festivali svima nedostajali

Partijaneri trebaju imati ili dokaz o primitku dvije doze cjepiva, ili dokaz o preboljenju Covida-19, ili negativan test (PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati). No ispred trogirske kule Kamerlengo organizirat će i testiranje, a satnicu će objaviti na internetskoj stranici Moondancea i Facebooku. Povoljne ulaznice za domaće i posjetitelje iz regije potražite na Entrio stranicama.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac