Obavijesti

Show

Komentari 2

Najmoćnija amazonska ratnica okončat će sve svjetske ratove

Najmoćnija amazonska ratnica okončat će sve svjetske ratove
4

Legendarna ratnica pobjeći će iz utočišta svojeg otoka izgubljenog u vremenu da bi okončala rat koji bjesni cijelim svijetom. No hoće li njena moć biti dovoljna da zaustavi sukob?

VIDEO

Kada je kraljica Hippolyta zabranila princezi Diani odlazak s otoka i komunikaciju s vanjskim svijetom nije niti mogla očekivati da bi se inače mirna princeza mogla pobuniti protiv kraljičine riječi.

Ratnica bez premca opremit će se Zeusovim mačem, Lasom istine te Ateninim štitom i krenut će u pohod na zlikovce svijeta.

Pogledajte posljednji foršpan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nadolazećem filmu će Wonder Woman, odnosno Diana Prince, uz upoznavanje svijeta rješavati i pojavu užasnih negativaca koji neće prezati niti od korištenja bojnih otrova da bi postigli svoje ciljeve.

Kao Diana Prince/Wonder Woman nastupa Gal Gadot, a mušku glavnu ulogu preuzeo je Chris Pine. Sporedne uloge drže Robin Wright u ulozi generalice Antiope, Connie Nielsen kao kraljica Hippolyta, komičarka Lucy Davis je komična Etta Candy, a u ostalim ulogama nastupaju David Thewlis (vjerojatno kao bog rata Ares) te Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner i Saïd Taghmaoui.

Film režira Patty Jenkins po scenariju Allana Heinberga i Geoffa Johnsa. 'Wonder Woman' u sva bolja kina dolazi 01. lipnja ove godine, u distribuciji Blitz filma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode