Show

Komentari 7

Najneugodniji intervjui kod Ellen: 'Izgledaš kao da ćeš se poroditi dok tako plešeš'

Najneugodniji intervjui kod Ellen: 'Izgledaš kao da ćeš se poroditi dok tako plešeš'

Ellen je u 13 sezona svog talk showa 'The Ellen Show' odradila ogroman broj intervjua sa slavnima, a nerijetko ih je dovodila u neugodne situacije. Videi takvih trenutaka opet su viralni nakon što je objavila kraj showa

Komičarka Ellen DeGeneres (63) nakon optužbi o toksičnosti na setu showa najavila je prestanak emitiranja iduće godine, iako tvrdi da završetak showa nije povezan s optužbama.

Intervjuirala je najveće zvijezde, a njima je nerijetko bilo neugodno zbog pitanja na kojima bi inzistirala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U jednoj od emisija gostovala je Michelle Obama te su zajedno išle u trgovinu kad se Ellen počela ponašati neprimjereno da zabavi gledatelje. Bacala je stvari, jela neplaćenu hranu i govorila kroz megafon:

- Zbilja si naporna, kao da sam odvela trogodišnjakinju sa sobom. - rekla joj je Michelle. 

Reperica Cardi B gostovala je kod Ellen par puta, a u jednom od gostovanja Ellen je na velikom ekranu prikazala Cardi na pozornici dok trudna izazovno pleše:

- Izgledaš kao da se pripremaš za porod - rekla joj je.

Pitala je Kylie Jenner koja je imala dugačku pletenicu hoće li preskočiti kosu kao uže jer se poigravala pletenicom prilikom intervjua.

Svoje goste često ispituje o njihovim ljubavnim vezama, pa je pjevačici Taylor Swift pokazivala slike na kojima je s muškim prijateljima i ispitivala ih s kojim od njih je bila u vezi. Pjevačici se to nikako nije svidjelo: 

- Stop, stop! Zbog ovog se osjećam baš loše, uvijek kad dođem me ispituješ o različitim muškarcima - rekla je.

- Kakva ti je bila proslava rođendana? Ja nisam bila pozvana. - zatekla je Ellen Dakotu Johnson pitanjem, ali Dakota je spremno odgovorila:

- Zapravo, to i nije baš istina. Bila si pozvana, ali se nisi pojavila - spremno joj je vratila.

Mnoštvo je primjera neugodnih situacija, a video kompilacije tih trenutaka opet su postale popularne, čak i virale nakon otkazivanja emisije.

Arianu Grande također je pitala o njezinom ljubavnom životu, pa se Ariana sakrila u vlastite dlanove jer joj je bilo neugodno razgovarati o toj temi. 

Ellen se odlučila na prestanak snimanja jer kaže da joj show više ne predstavlja izazov, iako mnogi pretpostavljaju da to nije pravi razlog. 

Najčitaniji članci