Obavijesti

Show

Komentari 6

Najpoznatiji 'galebar' i zvijezda 'Života na vagi' sad će kuhati u 'Večeri': Ovo su novi kandidati

Najpoznatiji 'galebar' i zvijezda 'Života na vagi' sad će kuhati u 'Večeri': Ovo su novi kandidati
7

Uskoro se na male ekrane vraća 'Večera za 5 na selu', a u prvom tjednu kuhat će kandidati iz Dubrovnika i okolice. Neki od njih već su poznati iz drugih emisija

VIDEO

Živopisni kandidati iz Dubrovnika u novim epizodama 'Večere za 5 na selu' pokazat će svoje vještine kuhanja i serviranja atraktivnih jela, a neće nedostajati ni odlične zabave. Brojni obožavatelji 'Večere za 5 na selu' još se sjećaju izvanrednog dubrovačkog tjedna pa je letvica pred novom ekipom iz Grada visoko postavljena.

Vraća se 'Večera za 5 na selu', a kulinarska umijeća će u prvom tjednu pokazati Dubrovčani
Vraća se 'Večera za 5 na selu', a kulinarska umijeća će u prvom tjednu pokazati Dubrovčani

Upoznajte nove kandidate iz jednog od najljepših gradova svijeta. U novom tjednu kuhat će glazbenik Dubravko Bautović, portirka Keti Ćorvila, kuharica Semra Bogdan, frizerka Katija Guljelmović i medicinski tehničar Marko Dragojević.

Dubravko Bautović ima 62 godine, dolazi iz Dubrovnika, a po zanimanju je glazbenik. Glazbenik se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio zbog dobre zabave te za sebe voli reći da je upravo to - ljubitelj šala i veselja. Ljubitelj je mediteranske i istočnjačke kuhinje, a najteže mu pada kuhanje slastica. Ponosan je na svoju bogatu glazbenu karijeru kojoj je posvetio veliki dio svog života. Osim kao glazbenik, poznat je u svom kraju i kao 'galebar', a na svoje zavodničke sposobnosti jako je ponosan. Donedavno je živio u Švedskoj, a u rodni Dubrovnik vratio se nedavno.

Portirka Keti Ćorvila ima 48 godina, dolazi iz Mokošice i obožava kuhanje. Radi na porti doma zdravlja, a u slobodno vrijeme, kaže, voli pogledati dobar film, praviti kolače i družiti se s prijateljima. Keti se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila kako bi upoznala nove ljude, a kojima će vjerojatno servirati neki od specijaliteta mediteranske kuhinje. Suprugu i djeci najčešće kuha tjesteninu, koju oni obožavaju jesti. Obožavateljima showa 'Život na vagi' Keti je sigurno već poznata, u tom showu svojedobno je izgubila čak 30 kilograma.

Semra Bogdan ima 39 godina, dolazi iz Dubrovnika i po zanimanju je poduzetnica. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog dobre zabave i ostvarenja svoje želje da u životu uživa maksimalno. Voli se dobro zabaviti i obožava svoj posao u ugostiteljstvu, baš kao i život u Dubrovniku. Zbog ljubavi se u Dubrovnik doselila iz rodne Tuzle.

Frizerka Katija Guljelmović dolazi iz Solina, ima 49 godina i veliku strast prema kuhanju. Voli za sebe reći da je vedrog duha, svestrana i da obožava prirodu. Svestrana dama se, uz kuhanje, bavi i iznajmljivanjem vila te OPG-om na kojem s obitelji uzgaja masline.

Najmlađi među ovotjednim kandidatima je medicinski tehničar iz Kantafiga. Marko Dragojević ima 23 godine i radi u struci. Po prirodi je, kaže, avanturist, obožava putovati, a vješt je i u pripravi koktela. Ljubitelj je zdrave hrane, a u kuhinji je vrlo kreativan i sklon eksperimentima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane