Show

Komentari 1

Najtužnija princeza se dobro oporavlja, princ Albert: 'Nadam se da će se uskoro vratiti kući'

Najtužnija princeza se dobro oporavlja, princ Albert: 'Nadam se da će se uskoro vratiti kući'

Princeza Charlene od studenog je na liječenju izvan domovine, a s djecom i suprugom Albertom komunicira telefonski. Ipak, sudeći po posljednjoj prinčevoj izjavi, obitelj bi uskoro ponovno mogla biti na okupu

Princeza Charlene od Monaka (44) od studenog prošle godine je na liječenju na nepoznatoj lokaciji izvan domovine, a čini se kako njezin oporavak dobro napreduje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, njezin suprug princ Albert (63) se u razgovoru za lokalne novine Monaco-Matin u četvrtak,kratko osvrnuo na zdravstveno stanje 'najtužnije princeze'.

- Princeza Charlene je puno bolje i nadam se da će se vrlo brzo vratiti u Kneževinu - rekao je.

Posljednje vijesti o princezi palača je objavila prije tri tjedna. Njezin su oporavak tada opisali kao 'zadovoljavajući i vrlo ohrabrujući', no najavili su da će u klinici boraviti još nekoliko tjedana.

Podsjećamo, princ Albert je u studenom za časopis People izjavio kako je princeza otišla na liječenje u inozemstvo nakon što je pretrpjela duboku emocionalnu i fizičku iscrpljenost.

Strani mediji nagađaju kako princeza odmara u klinici u Švicarskoj, a njezin suprug te djeca princ Jacques i princeza Gabriella održavaju kontakt s njom svakodnevno razgovarajući telefonom i video pozivima.

Izvori za People tvrde da su Albert i djeca dosad u nekoliko navrata odvojeno posjetili princezu.

Najčitaniji članci