Obavijesti

Show

Komentari 64

'Moj suprug nije ljubomoran na Jacquesa, upoznala sam ih'

'Moj suprug nije ljubomoran na Jacquesa, upoznala sam ih'
6

Obožavateljica Haramina prije desetak godina zaželjela je upoznati Jacquesa Houdeka, istetovirala je njegovo ime, a ima i njegov portret na nadlaktici

VIDEO

Cijeli se dan Jagoda Geček tetovirala u Zaboku kako bi umjetničkim djelom tu večer, na koncertu u Ivancu u lipnju 2015., iznenadila svojeg pjevačkog idola, Jacquesa Houdeka (35).

Jacques je iznenađenjem bio frapiran i istinski ganut, čak ju je upitao je li to naljepnica. Iako poznaje Jagodu otprije, nije imao pojma o kako odanoj ljubiteljici njegove glazbe je riječ. 

Prije desetak godina Jagoda je u časopisu ispunila kupon u kojem je napisala da želi upoznati Houdeka. No tada se nisu sreli jer je ona dobila upalu slijepog crijeva. Zbog toga je drugu priliku morala čekati jako dugo. Jagoda je bila strpljiva i nije odustajala, a onda je voditelj radijske emisije Jacquesa u Jagodin krapinski dom doveo pod okriljem noći.

- Već sam bila u spavaćici kad je došao. To je moja sestra organizirala. Odmah nakon toga sam istetovirala njegovo ime na ruci - rekla je razdragana Jagoda koja je kasnije tetovirala i pjevačev portret. Nazvala je prijatelja, tattoo majstora iz Zaboka i rekla mu neka očisti raspored jer ona ima hitnu situaciju.

- On se specijalizirao za tetovaže portreta s fotografija. Boljelo je jako, ali sve sam izdržala. Jacques me oduševljava i kao pjevač, ali i kao muškarac. Jako je jednostavan i s njim mogu razgovarati o svemu. Inače ne bih ovo nikad ni napravila - rekla je Haramina. 

Jagoda se u međuvremenu udala i odselila u Njemačku gdje radi različite poslove. Sa Jacquesom je još uvijek u kontaktu.

- Čujemo se kad tko stigne, preko mobitela i poruka. Zadnju put smo pričali za njegov rođendan, a planiramo se vidjeti za moj godišnji - priča Jagoda.

Suprug je upoznao Houdeka te nije ljubomoran na njega. Jacquesov nastup na Eurosongu dočekala je s nestrpljenjem.

- Kada je počeo pjevati, naježila sam se! Bio je toliko uzbudljiv, imao je divan nastup. To je bilo ispunjenje svih snova - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama