Obavijesti

Show

Komentari 26

Najveće Photoshop pogreške: Tijela su im potpuno izobličili

Najveće Photoshop pogreške: Tijela su im potpuno izobličili
8

Iako je već postalo sasvim normalno da se fotografije slavnih prije nego što izađu u časopis dodatno obrađuju, mnoge su izazvale zgražanje zbog pretjerivanja u tome

VIDEO

Mariah Carey

Glazbenu divu Mariah Carey (45) već se nekoliko puta prozivalo i optuživalo za pretjerivanje s Photoshopom. Obožavatelji pjevačice, koja je oduvijek poznata po svojim oblinama, bili su bijesni kad je objavljena naslovnica njezinog zadnjeg albuma 'To Infinity'. Pjevačica na naslovnici izgleda duplo mršavije nego što je to u stvarnosti. Mariah je isto učinila i s naslovnicom albuma 'Me. I Am Mariah'. Dok su joj u stvarnosti noge, ruke i dekolte jači, na fotografijama to ne izgleda ni približno kao u stvarnosti. 

Mariah Carey

Kate Winslet

Poznato je da Kate Winslet zagovara prirodan izgled, Već 2003. godine obrušila se na časopis GQ jer su joj stanjili bokove i bedra, a s Photoshopom je u njezinom slučaju pretjerao Vogue s naslovnicom za studeni 2013. godine. Na fotografiji s naslovnice glumica nema nijednu boru, oči su joj neprirodno svijetloplave, a Photoshopom je uklonjen i jedan od njezina dva madeža s desnog obraza.

Vogue

Sarah Jessica Parker

U veljači 2013. godine zvijezda serije 'Seks i grad' osvanula je u neprepoznatljivom izdanju na naslovnici kineskog izdanja časopisa Harper's Bazaar. Izgledala je nestvarno i imala zastrašujući, izduženi izgled lica. Jagodice i nos su joj bili pretjerano naglašeni dok su joj oči blještale i izgledale kao u lutke. Zbog nespretnih poteza u Photoshopu Huffington Post njezin izgled opisao je jednom riječju – izvanzemaljka. U Photoshopu su joj maknuli i svaku boru.

Huffington Post

Jennifer Aniston

U svibnju 2013. godine glumica je kao suvlasnica i zaštitno lice snimila kampanju za liniju Living Proof. Na fotografijama za reklamnu kampanju bore s čela potpuno su joj uklonili uz pomoć Photoshopa.

Living Proof

Beyonce

U lipnju 2013. godine pjevačica je snimila kampanju za Roberta Cavallija u kojoj uopće nije ličila na sebe. Pjevačici poznatoj po raskošnim oblinama na fotografijama su potpuno uklonili bujnu stražnjicu i bokove, a noge su joj izgledale kao dvije čačkalice. 

Roberto Cavalli

Jennifer Lawrence

Da je naslovnica časopisa Flare iz 2011. godine uređena u Photoshopu, počelo se komentirati nakon što je internetom počela kružiti GIF animacija koja pokazuje da je glumica na fotošopiranoj fotografiji vidno mršavija. Istaknute su joj ključne kosti, a lice više ispijeno. Nikome nije bilo jasno zbog čega je to učinjeno jer je Jennifer jedna od rijetkih glumica koja konstantno naglašava da je zadovoljna sa svojim izgledom te da se ne misli izgladnjivati. 

Flare

Karlie Kloss

Na fotografijama koje su 2011. godine snimljene objektivom slavnog Marija Testina Karlie Kloss je pogreškom dodan još jedan pazuh. Rieč je bila o fotografiji za španjolsko izdanje časopisa Vogue. Dok joj je desna ruka izgledala normalno, lijeva je definitivno privukla pažnju. 

Vogue

Christina Aguilera

Pjevačici je uz pomoć Photoshopa u reklami za parfem Royal Desire iz 2010. godine izmijenjena anatomija. Tijelo su joj potpuno izobličili. Ruka joj je preduga i nespretno savijena, a nespretno joj je obrađena i brada. 

Royal Desire

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao