Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
43 komentara

Najviše nominacija za Porin ima album Olivera i Gibonnija

U kategoriji za najbolji album godine, 'Familija' će se boriti s Detourovim 'Detour10', 'Angela Merkel s*re' grupe Let 3, 'Tijelom' grupe Elemental i 'Tišinom' Sare Renar

Hrvatska noc
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
43 komentara

Objavljene su nominacije za 24. dodjelu nagrada Porin, a najviše, čak 12, osvojio je album 'Familija' Oliver i Gibonnija.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

U kategoriji za Najbolji album godine, 'Familija' će se boriti s Detourovim albumom 'Detour10', 'Angela Merkel s*re' grupe Let 3, 'Tijelom' grupe Elemental i 'Tišinom' Sare Renar.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Za prestižnu nagradu u kategoriji Pjesme godine nominirani su Gibonnijeva 'Udica', 'Dani i godine' Nine Badrić, '1000 ljudi' Massima Savića, 'Zaljubila sam se' grupe Detour i pjesma 'Život nije siv' mlade glazbenice Mije.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Čini se kako će nas Mario Petreković zabavljati i na dodjeli Porina. Naime, pjesma 'Nerviram se' Petrekoviću je donijela nominaciju u kategoriji Novog izvođača.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

U kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe nominirani su Jelena RozgaTereza Kesovija i Hrvoje HegedušićJacques Houdek dobio je tek jednu nominaciju - za Najbolji album tamburaške glazbe.

Naši partneri pišu
Message