Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Nakon 13 godina braka rastaje se Claire iz 'Moderne obitelji'

Jedan od tvoraca serije, Steven Levitan, nedavno je najavio se da će se nakon deset sezona prestati snimati. U 'Modernoj obitelji' osim Bowen, glume i Sofía Vergara i Ariel Winter

2017 Baby2Baby Gala - Culver City
Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
12 komentara

Julie Bowen (47), koja u američkoj seriji 'Moderna obitelj' utjelovljuje lik mame Claire Dunphy, rastaje se nakon 13 godina braka.

Američka glumica i njezin suprug, agent za prodaju nekretnina, Scott Phillips vjenčali su se u rujnu 2014., a imaju sinove Olivera (10) i Johna i Gustava (8) koji su blizanci.

ORIGINAL ILI KOPILA? Snimili su portret na kultnom kauču: I oni su moderna obitelj

Njihov brak navodno je bio u krizi već neko vrijeme. Kako piše, američki časopis People, posljednji put su zajedno sa sinovima bili na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu u veljači prošle godine. Scott nije sa suprugom došao ni na dodjelu nagrade Emmy godinu dana ranije.

USA - 69th Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Jedan od tvoraca 'Moderne obitelji', Steven Levitan, nedavno je najavio se da će se nakon deset sezona serija prestati snimati. U seriji osim Bowen, glume i Sofía Vergara (45) i Ariel Winter (20).

Julie je po epizodi dobivala 65 tisuća dolara te je šest puta nominirana za Emmyja.

Naši partneri pišu
Message