Obavijesti

Show

Komentari 13

Miley zabrinula obitelj i fanove: Premršava si, potraži pomoć...

Miley zabrinula obitelj i fanove: Premršava si, potraži pomoć...
7

Nije tajna da sam se u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima uvijek zabavljala. Pušila sam travu, eksperimentirala s drogama. Nisam savršena, ne želim to biti, izjavila je Miley

Pjevačica Miley Cyrus (26) posljednjih nekoliko mjeseci našla se u centru medijske pažnje zbog razvoda braka s glumcem Liamom Hemsworthom (29) te kratke avanture s blogericom Kaitlynn Carter (31). Miley je otvoreno priznala kako je i dalje privlače žene, a vezu s Carter prekinula je kako bi se mogla posvetiti karijeri. 

Kaitlyn Carter and Miley Cyrus Sighting - Los Angeles

Čini se da su posljednji dramatični događaji u životu pjevačice ostavili posljedice na njezino fizičko stanje. Nedavnim objavama na društvenim mrežama Miley je šokirala svoje obožavatelje, ali i članove obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Fanovi su primijetili kako je pjevačica drastično smršavila. 

- Ti si živa kost i koža. Grozno izgledaš - napisali su obožavatelji ispod najnovijih fotografijama na Mileynom Instagram profilu.

- Jedva da nešto pojede, povremeno uzme voće, ali to je to. Drastično je smršavila i ima manje od 50 kilograma. Vide joj se rebra. I obitelj je jako zabrinutra. Poručili su joj da što prije potraži pmoć - izjavio je blizak izvor pjevačici. Miley je priznala kako je kroz karijeru činila brojne pogreške. 

Miley Cyrus performs during the iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena in Las Vegas

- Mogu prihvatiti da život koji sam odabrala znači da moram živjeti potpuno otvoreno i transparentno sa svojim obožavateljima i javnošću. Ono što ne mogu prihvatiti je to što drugi kažu da lažem kako bih prekrila zločine koje nisam počinila. Nemam što skrivati. Nije tajna da sam se u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima uvijek zabavljala. Pušila sam travu, eksperimentirala s drogama. Nisam savršena, ne želim to biti - izjavila je pop zvijezda. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA':

Pokretanje videa ...