Show

Komentari 18

Nakon Eura Rooney uživa na odmoru s Coleen i kolegama

Nakon Eura Rooney uživa na odmoru s Coleen i kolegama

Kada je nogometaš osvježenje odlučio potražiti u bazenu, Coleen se ostala zabavljati s iPadom. Sama se prskala uljem dok se nogometaš mazao kremom

Nakon ispadanja Engleske iz natjecanja zbog gubitka od Italije u četvrtfinalu Eura, Wayne Rooney (26) otputovao je na odmor u Los Angeles. Sa suprugom Coleen (26) snimljen je tijekom sunčanja pored hotelskog bazena. Supružnike je obradovao dolazak Rooneyevih kolega, Ashleyja Colea i Ashleyja Younga, koji su stigli s prijateljem.

Nogometaševa supruga obline je pokazala u minijaturnom bikiniju ležeći na ležaljci. Coleen se sama prskala uljem dok se nogometaš mazao kremom. Kada je Wayne osvježenje odlučio potražiti u bazenu, Coleen se ostala zabavljati svojim iPadom. I dok mu se Coleen nije htjela pridružiti u bazenu, nogometaš je spremno poziraj pokraj obožavatelja koji ga je zamolio da se slikaju zajedno.

Wayne je varao Coleen s prostitutkama dok je bila trudna s njihovim sinčićem. Za uspomenu im je, osim novca, ostavljao autograme s posvetom. Coleen, s kojom je u vezi od 16. godine, ipak mu je oprostila seksualne afere.

Najčitaniji članci