Obavijesti

Show

Komentari 32

Nakon izlaska iz zatvora Matavulj ljubi kolegu Perića

Nakon izlaska iz zatvora  Matavulj ljubi kolegu Perića
1

Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko

VIDEO

Stojan Matavulj i Borko Perić utjelovili su homoseksualni par u otkačenoj komediji 'Lavina' redatelja Stanislava Tomića koja uskoro stiže na domaća kino platna. Film je to koji je otvorio ovogodišnji Pulski filmski festival i do suza nasmijao filmsku Arenu.

Uz paletu nekonvencionalnih i izuzetno zabavnih likova, niz bizarnih situacija i zaokreta, dozu groteske i uz ironijski odmak, 'Lavina' na direktan način propituje seksualne tabue, kao i predrasude naspram homoseksualnosti. 

Glavni lik filma je Franjo (tumači ga Matavulj) koji je nenadano nestao u lavini. Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri, s kojima je vrlo očito živio u poligamiji. 

Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko. Franjina objava izaziva novu lavinu događaja i bizarnih reakcija likova iz njegove obitelji i okoline. 

U glavnoj ulozi ove zabavne komedije nastupa Stojan Matavulj, dok glavnu žensku ulogu tumači Robert Ugrina. U ostalim ulogama nastupaju Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Sara Stanić, Nina Violić, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Miran Kurspahić, Sven Jakir. 

Dolaskom Lavine, domaća kinematografija više neće biti ista - Lavina je svakako film koji će vas iznenaditi, protresti i – nasmijati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama