Obavijesti

Show

Komentari 19

Nakon makeovera i hodanja po zgradi dvije ispadaju iz showa

Nakon makeovera i hodanja po zgradi dvije ispadaju iz showa
1

Natjecateljice showa 'Hrvatski top model' osjetile su što znači biti manekenka u nesvakidašnjim uvjetima. Skakale su s visoke litice i 'borile se' s trampolinom

VIDEO

U šesti krug borbe za titulu hrvatskog Top Modela ušlo je osam djevojaka, a nakon burne epizode na Hvaru, cure su se vratile u Zagreb. Odmah pri povratku čekao ih je najveći casting do sada, za reviju Fashion.hr.

Dizajneri koji izlažu svoje kombinacije na Fashion.hr-u odabrali su tri djevojke koje su nosile reviju, dok se jedna od njih toliko svidjela jednom dizajneru da ju je zamolio da s njim na kraju izađe i na pistu.

Kako bi kandidatkinje ostvarile što više ovakvih poslova, žiri je odlučio da im je potreban ekstremni make over. U prostorima frizerske akademije stručnjaci su djevojkama osmislili nove frizure. Neke su dobile kraću kosu, neke pak svjetliju ili tamniju. Iako su bile šokirane, djevojke su make over podnijele bez velike drame. 

Slijedeći korak bilo je modno snimanje na kojem su kandidatkinje po prvi put radile s poznatom fotografkinjom Mare Milin. Poseban izazov tijekom modnog snimanja predstavljao je trampolin na kojem su morale skakati kako bi pozirale na predviđen način. Cilj je bio da na fotografiji izgledaju kao da lebde.

Hodale po zgradi

I slijedeći izazov, vertikalni hod po zgradi,bio je ekstreman. Djevojke su  trebale pobijediti strah i vezane odraditi catwalk. Uz pomoć ekipe iz Gorske službe spašavanja trebale su prekoračiti liticu i prošetati okomito po zgradi. Uz suze i strah zadatak su na kraju uspješno obavile.

Budući da su kriteriji sve viši, a zadaci sve teži, ove nedjelje će dvije kandidatkinje napustiti show jer nisu zadovoljile kriterije žirija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...