Obavijesti

Show

Komentari 22

Nakon operacije izgubio 15 kg: Gazirana pića zamijenio čajem

Nakon operacije izgubio 15 kg: Gazirana pića zamijenio čajem
6

Bivši nogometaš je zbog zdravstvenih tegoba promijenio životne navike pa je u potpunosti izbacio gazirana pića koje je zamijenio ispijanjem crnog čaja. Uskoro će mu se u Kayseriju pridružiti supruga Vlatka...

VIDEO

Bivši hrvatski nogometaš i trener turskog Kayserispora, Robert Prosinečki (51), zbog problemima s crijevima operiran je tri puta u posljednjih pet mjeseci. U intervjuu za Gloriju, Prosinečki je otkrio kako su njegovi problemi sa zdravljem počeli 23. studenog 2018., dan nakon prijateljske utakmice Bosne i Hercegovine i Španjolske u Las Palmasu. 

EM-Qualifikation 2019/2020, Gruppe J, Finnland vs Bosnien-Herzegowina

- Baš tog dana moja starija kći Leonarda slavila je rođendan pa sam bio sretan što ćemo napokon biti skupa. No, probudio sam se s takvim groznim bolovima u trbuhu da nisam mogao hodati. Hitno sam prevezen u sarajevsku bolnicu gdje je nakon pretraga ustanovljeno puknuće debelog crijeva, što može dovesti i do sepse - ispričao je Prosinečki koji je isti dan operiran. 

Bivši nogometaš je zbog zdravstvenih tegoba promijenio životne navike pa je tako u potpunosti izbacio gazirana pića koje je zamijenio ispijanjem crnog čaja. U međuvremenu je izgubio 15 kilograma, a uskoro će mu se u Kayseriju pridružiti supruga Vlatka (41) s kojom je prošle godine proslavio 20 godina braka. Prosinečki ne skriva kolika mu je supruga podrška. 

- Kad sam postao trener smatrao sam da mi je moralna obaveza i suprugu pitati podržava li moju odluku jer posao je takav da si danas tu, a sutra tamo - govori nogometni trener koji još uvijek ne zna gdje će se skratiti, no kaže kako plaža i more nisu njemu po volji. 

- Ja sam urbani tip i volim gradove čak i kad je vruće. Sretan sam što imamo stan u središtu Zagreba pa uvijek mogu prošetati do Cvjetnog trga na kavu - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...