Show

Komentari 12

Nakon svekra i svekrve, Sevu s Instagrama maknula i šogorica

Nakon svekra i svekrve, Sevu s Instagrama maknula i šogorica

Ipak, Nataša i dalje na profilu čuva fotografije na kojima pozira sa splitskom pjevačicom. Severinina svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba i dalje ne prate snahu...

Severina Kojić (48) na Instagramu prati samo supruga Igora (32), dok nju prati više od milijun ljudi. Ipak, među njima nisu svekar i svekrva koji su je nedavno otpratili, a sada ju je s društvene mreže 'skinula' i Igorova sestra Nataša.

Splićanka je bila u dobrim odnosima s njom - šogorice su nerijetko pozirale zajedno, a upravo je ona ugostila Sevu i Igora tijekom prošlogodišnjeg boravka u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, Nataša i dalje na profilu čuva fotografije na kojima pozira s pjevačicom.

Inače, Sevkina svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba (59) i dalje ne prate snahu.

Igor je nedavno na društvenoj mreži 'okačio' objavu o braku sa Severinom, a zatim je izbrisao fotografiju.

Riječ je bila o ilustraciji njih dvoje i Milana Popovića (55) uz koju je dodao i pjesmu 'Namćor' Đorđa Balaševića (67).

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor referirajući se na medije.

Prije nego je objava isparila, Seve je, ako je sudeći po fotografiji koju nam je poslao čitatelj, ostavila dva komentara kojima je 'napala' svog svekra i svekrvu.

- Pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je pjevačica te dodala: 'Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan'.

Nakon toga su se supružnici prestali pratiti na društvenoj mreži, što je išlo u prilog šuškanjima kako je njihov brak u krizi.

Ipak, kasnije su se ponovno zapratili, a Kojić je zatim objavio fotografije na kojoj ljubi suprugu, i to baš u New Yorku, gdje su se družili s njegovom sestrom.

- Ljubav koja se ne mjeri 'lajkovima' i 'followima'. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - napisao je tada.

Najčitaniji članci