Show

Komentari 81

Naljutila Srbe: Ana objasnila zbog čega se nije udala u Srbiji

Naljutila Srbe: Ana objasnila zbog čega se nije udala u Srbiji

Tenisačica je gostujući u emisiji sportskog portala pričala o svojim najdražim filmovima. FIlm 'Lovci na djeveruše' usporedila se ja situacijom na srpskim svadbama

Srpska tenisačica Ana Ivanović (28) se s nogometašem Bastianom Schweinsteigerom (31) vjenčala u crkvi Chiesetta della Misericordi u Veneciji u srpnju ove godine. 

U posljednjem intervjuu, tenisačica je dala naslutiti zašto se nije vjenčala u svojoj rodnoj Srbiji. 

Ivanović je otkrila da obožava gledati filmove kako bi opustila, a nekada ih gleda i prije meča te za vrijeme dugih letova. Omiljeni joj je film, kaže, 'Bilježnica' s Ryanom Goslingom i Rachel McAdams.

- S obzirom da si se nedavno udala, koji ti je film o vjenčanjima najdraži - pitao ju je novinar te joj pročitao nekoliko naslova. 

- Najdraži mi je 'Lovci na djeveruše'. To je jedan od razloga zašto se nisam udala u Srbiji, tamo ima puno nepozvanih gostiju - rekla je Ana te se nasmijala. Naglasila je da na svom venecijanskom vjenčanju takvih incidentata nije imala. 

Film kojeg je tenisačica spomenula radi se o dvojici muškaraca koji nepozvani 'upadaju' na svadbe kako bi upoznali što više djevojaka spremnih na 'avanturu' za jednu noć. 

Sprski mediji prenijeli su Aninu izjavu, a mnogi su je osudili. 

- Šteta što si se umislila, kako možeš tako govoriti o svojoj domovini - pitali su se neki. 

Najčitaniji članci