Show

Komentari 18

Nandi iz 'Gospodina Savršenog' potpuno promijenila imidž, pišu joj zbunjeni pratitelji: Ovo si ti!?

Nandi iz 'Gospodina Savršenog' potpuno promijenila imidž, pišu joj zbunjeni pratitelji: Ovo si ti!?

Prošlo je već četiri godine od emitiranje prve sezone RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni', u kojem je Nandi Uzelac pokušala osvojiti srce Gorana Jurenca. Iako joj se nije ostvarila ljubav pred kamerama, Nandi je (p)ostala popularna na društvenim mrežama

Nandi Uzelac (30) je sudjelovala u RTL-ovom showu 'Gospodin Savršeni' u nadi da će pronaći ljubav i osvojiti srce Gorana Jurenca (40) koji je trenutačno u turbulentnoj vezi s Hanom Rodić (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nandi je također jako aktivna na društvenim vezama na kojima ima više od 13 tisuća pratitelja. Time je postala dio javne scene i posvetila se poslovnim obvezama, no osim toga njeni pratitelji nisu mogli ne primijetiti novi fizički izgled i stil Splićanke. 

Ovoga puta Nandi je angažirala profesionalnog fotografa i pozirala u atraktivnoj modnoj kombinaciji u centru Zagreba. Sama je priznala da je velika ljubiteljica mode i da fashion scenu prati u stopu već godinama, što mnoge ne čudi jer je apsolutno briljirala pri odabiru odjevnih komada.

"Ja sam te jedva prepoznao. Prava si tigrica", samo su neki od komentara ispod fotke.na društvenim mrežama.

Nakon što se okušala u showu Gospodinu Savršenome i uz sve poslove obveze Nandi je također prije dvije godine sudjelovala u showu 'Tri dva jedan kuhaj' i time otkrila:

- Kuhanje je moja strast, ne obaveza već užitak. Volim isprobavati nove ukuse, istraživati, tako da moram biti iskrena da nisam izgubila tendenciju ni ljubav prema kulinarstvu. A nisam izgubila ni volju za sudjelovanjem u još nekom reality formatu. Ja bih opet u 'Gospodina Savršenog' ili ako se vrati 'Big Brother', mislim da bi mi takav format odgovarao. Svakako voljela bi još jedan isprobati i vidjeti dokle sežu moje granice - rekla je Nandi.