Obavijesti

Show

Komentari 17

Nandi iz 'Savršenog' fotkom u bikiniju oduševila obožavatelje

Nandi iz 'Savršenog' fotkom u bikiniju oduševila obožavatelje
7

Iako u emisiji 'Gospodin savršeni' nije pronašla svoju ljubav, stekla je veliku popularnost koju i sama priznaje, a od kad je izašla iz emisije, Nandi ne prestaje s poslovnim pothvatima

VIDEO

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (29) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju, koja je snimljena na jednoj od splitskih plaža.

- Kad ništa ne ide po planu, Bog za tebe ima drugi plan, B plan... Walk, breath and believe - napisala je u opis fotografije.

Za svoju je objavu dobila više od 700 lajkova. 

Nandi Uzelac: 'Izlasci su moj život, zaradim do 11.000 kn'
Nandi Uzelac: 'Izlasci su moj život, zaradim do 11.000 kn'

Od kad je izašla iz emisije, Nandi ne prestaje s poslovnim pothvatima. Nedavno je pokrenula svoju marketinšku agenciju te se okušala u 'vlogerskim' vodama, točnije, otvorila je YouTube kanal na kojem dijeli savjete o ljubavi i životu. 

- Moj je moto uvijek - zašto od nečeg ne napraviti nešto?! Tako kad je krenula lavina komentara kako me žele ponovno gledati i slušati, da imam jako dobru retoriku i konstrukciju rečenica, smirujuću boju glasa - jednostavan je izbor bio ponuditi mojim pratiteljima vlastiti YouTube kanal. Za njih sam Oprah koju su željeli vidjeti u nekom talk showu. To nije bila opcija koju sam im mogla ponuditi, stoga je vlastiti kanal bio logičan odabir. Na istoj platformi objavljujem videa s motivacijskim i inspiracijskim govorima - kaže Nandi.

Iako u emisiji 'Gospodin savršeni' nije pronašla svoju ljubav, stekla je veliku popularnost koju i sama priznaje. 

- Stvarno sam postala miljenica srca mnogih gledatelja. A ja sam skromna pa ću reći  - Ne znam zašto sam to zaslužila i mogu im samo reći - hvala. Gdje god dođem, svi spominju moje elokventne, britke komentare i komentiranje drugih u psihološkom spektru definiranja osobnosti drugih kandidatkinja i kako bi ja to uklopila u rečenice. Eto, stvarno svi spominju moje komentare, izjave kao iznimno pametne i dobro sročene i zaista, nisu bili zločesti već realni - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...