Obavijesti

Show

Komentari 62

Nandi se pohvalila dekolteom: Koji promašaj u odabiru badića

Nandi se pohvalila dekolteom: Koji promašaj u odabiru badića
5

Dok je bila u izolaciji, Nandi je brinula o svom izgledu. Na društvenim je mrežama poručila kako se i tada šminkala, a posvetila se i motiviranju drugih

VIDEO

Nandi Uzelac (30) bivša je natjecateljica reality showa 'Gospodin Savršeni' koja se u prvoj sezoni emisije borila za srce Gorana Jureneca (39). Nakon showa se posvetila sebi, a sada ponosno pokazuje svoje obline na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Nandi razmišlja o ulasku u 'Brak na prvu'

Pokretanje videa...

Nandi Uzelac želi opet u reality 01:13

Nandi zna uživati u ljetnim radostima pa je tako sve one koji je prate počastila novom fotografijom. Pozirala je na brodu uz prekrasan krajolik, ali njezin raskošan dekolte ipak je prva stvar koju je većina uočila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odmara se na otoku Šolti, a pratitelji su je zbog te fotografije usporedili s pjevačicom Nives Celzijus (). Pohvalili su je da je savršena i prirodna, što im je jako bitno, ali našla se i jedna pratiteljica koja je rekla kako je Nandi mogla pametnije odabrati badić, aludirajući na to da su joj gotovo ispale grudi.

- Koji promašaj u odabiru kupaćeg... šteta - napisali su joj. 

Dok je bila u izolaciji, Nandi je brinula o svom izgledu. Na društvenim je mrežama poručila kako se i tada šminkala, a posvetila se i motiviranju drugih.

- Moj je moto uvijek 'zašto od nečeg ne napraviti nešto?!' Tako, kad je krenula lavina komentara kako me žele ponovno gledati i slušati, da imam jako dobru retoriku i konstrukciju rečenica, smirujuću boju glasa, jednostavan je izbor bio ponuditi mojim pratiteljima vlastiti YouTube kanal. Za njih sam Oprah koju su željeli vidjeti u nekom talk showu - rekla je za RTL jednom prilikom. 

Kaže kako je prije nekoliko mjeseci posložila 'kockice u glavi' i shvatila koliko su joj bitni bliski ljudi. 

- Kad te zovu i pitaju kako si, jesi dobro, brinemo jedni o drugima. Svi možemo imati površne razgovore i takve odnose, ali to nije poanta. Zar ne? Stoga stvarno zastanem i kažem sebi samoj: 'Budi zahvalna na svemu! Na ljudima na koje se možeš osloniti. Na zdravlju'. Znam da puno toga za mene nije i neće biti isto. Čovjek uči dok je živ. Povukla sam si granicu dokud sebe davati i zašto, što cijeniti, čemu težiti - zaključila je Nandi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju