Obavijesti

Show

Komentari 3

Napeto je u showu 'Zvijezde': Tko će izboriti prolaz u finale?

Napeto je u showu 'Zvijezde': Tko će izboriti prolaz u finale?
2

U večerašnjoj emisiji 'Zvijezda' od sedmero potencijalnih finalista, koji će se boriti za veliku završnicu showa, ispada ih čak četvero. Žiri će tako imati pune ruke posla kod ocjenjivanja

VIDEO

Kako se finalni tjedan približava kraju, tako raste napetost na stageu 'Zvijezda'. Natjecatelji će dati sve od sebe i svojim izvanrednim nastupom ostaviti žiri i gledatelje bez teksta, ali netko će ipak morati napustiti show tik pred završnicu.
 
U večerašnjoj emisiji 'Zvijezda' od sedmero potencijalnih finalista, koji će se boriti za veliku završnicu showa, ispada ih čak četvero. Žiri će tako imati pune ruke posla kod ocjenjivanja koje ni ovoga puta neće proći bez malih trzavica.

- Sada je trenutak kada moram gledati na cjelokupni doživljaj koji imamo o kandidatima. Kako su se ponašali od samog početka do kraja, mada mislim da danas ne bi trebalo biti velikih problema. Siguran sam da imaju neke pjesme koje su čuvali baš za ovaj trenutak, a da se u tim pjesmama osjećaju jako dobro - zaključio je Massimo.

Ovog puta emisiju će otvoriti natjecateljica osebujna glasa Bernarda Bobovečki, dok će natjecatelj  Filip Rudan, koji svakim svojim nastupom lomi sve više i više srca, odabrati prekrasnu ljubavnu pjesmu. Bez rekvizita, no ovog puta na hrvatskom jeziku, Marija Barišić zabavljat će gledatelje uz jedan od ultimativnih hitova.

Jessica Atlić McColgan pripremila je nešto sasvim drugačije i izvest će strani singl dok će Sara Andrić svojom izvedbom pjesme potpuno izludjeti žiri. Mio Lozar je i ovog puta ostavio svoju prepoznatljivu punđu na glavi i dokazao još jednom da je pravi roker u duši, a Sara Knežević će zapjevati pjesmu izvođačice koju inače ne sluša.

Koje su to pjesme koje su natjecatelji showa pripremili i kojih će to četvero kandidata napustiti show 'Zvijezde', ne propustite doznati u večerašnjoj polufinalnoj emisiji u 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja