Show

Komentari 20

Napokon dogovor: Angelina i Brad složili se oko skrbništva

Napokon dogovor: Angelina i Brad složili se oko skrbništva

Kako prenose američki mediji, par je shvatio da prepirka oko razvoda samo šteti njihovoj djeci te će za njihovo dobro pokušati doći do odluke kojom će svi biti zadovoljni

Američka glumica Angelina Jolie (43) i glumac Brad Pitt (54) podnijeli su zahtjev za razvod braka 2016., a njihova brakorazvodna parnica traje sve do danas. Kako saznaju američki mediji, bivši supružnici napokon bi se trebali dogovoriti oko skrbništva za njihovih šestero djece, ali i raspodjele imovine.

Izvor blizak Angelini rekao je da će brakorazvodnoj parnici uskoro doći kraj te da su bivši supružnici odlučili napokon donijeli odluku o skrbništvu. 

Kako prenose američki mediji, par je shvatio da prepirka oko razvoda samo šteti njihovoj djeci te će za njihovo dobro pokušati doći do odluke kojom će svi biti zadovoljni. 

Iako se Angelina od samog početka zalagala za to da Brad s djecom provodi što manje vremena, situacija će se očito promijeniti. Američka glumica dosad je dozvoljavala da ih otac viđa jednom tjedno, i to po samo nekoliko sati.

Bradu takav dogovor nije odgovarao, a bivšu suprugu nedavno je optužio da pretjerano izlaže privatan život njihove djece te zatražio od suca da utvrdi detalje koji se tiču djece u okviru brakorazvodnog postupka.

Slavni glumački par vjenčao se sredinom 2014. u Francuskoj, a prije braka u vezi su bili devet godina. Upoznali su se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' kad je Brad još bio u braku s glumicom Jennifer Aniston (49) i odmah 'kliknuli'. 

Najčitaniji članci