Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

'Napustila sam medicinu i sad glumim u filmovima za odrasle'

Najteži dio svega je to što znam da se moja obitelj nosi s mojom karijerom u istoj mjeri kao i ja. Želim da moji roditelji budu ponosni na mene kao da još uvijek radim u medicini, požalila se Silvia

Foto: Instagram
68 komentara

Silvia Saige (35) završila je medicinski fakultet i postala je djelatnica odjela radiologije jedne bolnice. Većinu vremena pomagala je pacijentima da se osjećaju što bolje. Međutim, Silvia nije bila sretna s poslom za koji se školovala. 

Foto: Instagram

Odbacila je život kojim je živjela. Spakirala je kofere i preselila se u Los Angeles. Želja joj je bila baviti se stand-up komedijom, međutim, to nije ostvarila. Postala je glumica u filmovima za odrasle. 

- Volim svoj posao. Za nekoliko sati posla mogu zaraditi i po osam tisuća kuna - rekla je Saige za Mirror, ali ipak velika prepreka su joj roditelji kojima se njezina ideja nije svidjela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see a little bit of me in you....

A post shared by Silvia Saige (@silviasaigeofficial) on

- Najteži dio svega je to što znam da se moja obitelj nosi s mojom karijerom u istoj mjeri kao i ja. Želim da moji roditelji budu ponosni na mene kao da još uvijek radim u medicini. Nikada nije htjela da se moji roditelji osjećaju kao da nisu uspjeli - ispričala je Silvia.

Foto: Instagram

Silvia je imala siguran posao u medicini, nije se morala boriti za egzistenciju. Ipak, izabrala je drugi put. 

- Imala sam puno mogućnosti, ali sam izabrala seks. To je zasmetalo puno ljudi, uključujući i moju obitelj. Voljela bih da je moja obitelj ponosna na mene te da me predstavljaju kako kćer koja radi u industriji seksa, a ne da se na obiteljskim okupljanjima pretvaraju da sam netko drugi. Ja sam ponosna na to što radim - tvrdi glumica. 

Foto: Instagram

U pornografsku industriju uputila ju je prijateljica koja se time već bavila i zarađivala puno novca. Saige je s vremenom počela zarađivati, ne samo od seksa, nego i od stan-up nastupa. 

- Identificirala sam se sa sobom na višoj razini. Pronašla sam svoje mjesto i u komediji i u seksu te stekla više samopouzdanja. Ono je ključno za obje industrije - zaključila je. 

Naši partneri pišu
Message