Obavijesti

Show

Komentari 68

'Napustila sam medicinu i sad glumim u filmovima za odrasle'

'Napustila sam medicinu i sad glumim u filmovima za odrasle'
6

Najteži dio svega je to što znam da se moja obitelj nosi s mojom karijerom u istoj mjeri kao i ja. Želim da moji roditelji budu ponosni na mene kao da još uvijek radim u medicini, požalila se Silvia

VIDEO

Silvia Saige (35) završila je medicinski fakultet i postala je djelatnica odjela radiologije jedne bolnice. Većinu vremena pomagala je pacijentima da se osjećaju što bolje. Međutim, Silvia nije bila sretna s poslom za koji se školovala. 

Odbacila je život kojim je živjela. Spakirala je kofere i preselila se u Los Angeles. Želja joj je bila baviti se stand-up komedijom, međutim, to nije ostvarila. Postala je glumica u filmovima za odrasle. 

- Volim svoj posao. Za nekoliko sati posla mogu zaraditi i po osam tisuća kuna - rekla je Saige za Mirror, ali ipak velika prepreka su joj roditelji kojima se njezina ideja nije svidjela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see a little bit of me in you....

A post shared by Silvia Saige (@silviasaigeofficial) on

- Najteži dio svega je to što znam da se moja obitelj nosi s mojom karijerom u istoj mjeri kao i ja. Želim da moji roditelji budu ponosni na mene kao da još uvijek radim u medicini. Nikada nije htjela da se moji roditelji osjećaju kao da nisu uspjeli - ispričala je Silvia.

Silvia je imala siguran posao u medicini, nije se morala boriti za egzistenciju. Ipak, izabrala je drugi put. 

- Imala sam puno mogućnosti, ali sam izabrala seks. To je zasmetalo puno ljudi, uključujući i moju obitelj. Voljela bih da je moja obitelj ponosna na mene te da me predstavljaju kako kćer koja radi u industriji seksa, a ne da se na obiteljskim okupljanjima pretvaraju da sam netko drugi. Ja sam ponosna na to što radim - tvrdi glumica. 

U pornografsku industriju uputila ju je prijateljica koja se time već bavila i zarađivala puno novca. Saige je s vremenom počela zarađivati, ne samo od seksa, nego i od stan-up nastupa. 

- Identificirala sam se sa sobom na višoj razini. Pronašla sam svoje mjesto i u komediji i u seksu te stekla više samopouzdanja. Ono je ključno za obje industrije - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...