Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
120 komentara

Narodno veselje: Maja Šuput skakala, a svi joj gledali u guzu

Pjevačica je imala energičan nastup u Karlovcu na Danima piva. Maja Šuput (31) obukla je kratku haljinicu koja se nezgodno podigla dok je plesala i skakala po bini

Kristina Štedul Fabac/Pixsell
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
120 komentara

Maja Šuput je u petak u Karlovcu na glavnoj pozornici Dana piva publici pokazala svoju stražnjicu. Iako je prije nastupa fotoreporterki rekla da joj ne slika gaćice na bini, Maja je pokazala cijelu guzu. Sama je rekla da na sebi ima roze gaćice. Tijekom koncerta se toliko rasplesala da joj je kratka haljinica otkrila stražnjicu. 

Kako je Maja skakala zadnji kraj haljinice, ispod koje je nosila tanga gaćice, joj se dizao u zrak. Na pozornicu je došla u visokim potpeticama koje je ubrzo skinula i nastavila pjevati i plesati bosa. Sa Majom su na koncert došli i Modni Mačak Marko Grubnić, pjevačica Lana Klingor i još nekoliko njenih prijateljica koji su se zabavljali na bini za Majinog nastupa. Možda je baš Modni Mačak izabrao Maji haljinu koju će odjenuti za nastup. Oduševila je mlađu publiku svojim pjesmama. U šatoru Karlovačke pivovare pjevao je Miroslav Škoro koji je uspio napuniti šator do posljednjeg mjesta. U tome je uspjela i klapa Kapaneli koja je pjevala pod šatorom restorana Mirna.

Message