Show

Komentari 11

Naša vizažistica pretvorila se u Beyonce: Optužili je za rasizam

Naša vizažistica pretvorila se u Beyonce: Optužili je za rasizam

Vizažistica koja se ljetos našla u svjetskim medijima zbog transformacija u svjetske zvijezde, pokušala je odati počast Beyonce, no ubrzo se našla na udaru kritika

Marina Mamić (28), naša slavna šminkerica koja je radila i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', transformirala se u Severinu, Mamića, Juliju Roberts, Lady GaGu oduševila umijećem. No kad se transformirala u Beyonce, optužili su je za rasizam.

Nekima je smetalo što je šminkom 'proširila' nos i potamnila lice. Marina Mamić pohvalila se obožavateljima na društvenim mrežama videom u kojem se “pretvara” u pjevačicu Beyonce, no nakon komentara u kojima su je optužili za rasizam izbrisala je sporni video.

- Meni boja kože zaista nije važna. Žao mi je ako sam nekoga povrijedila, iskreno se ispričavam - napisala je Marina, koja se na naše pozive nije javila.

Ovime je postala prva vizažistica koja se ispričala za eventualni rasizam. Vizažist koji se proslavio pod imenom PaintDatFace u sličnoj situaciji to nije učinio.

Marina se svojim radom proslavila prije dvije godine, kad je počela transformirati estradnjake u showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Tvrdi da joj je za jednostavnije transformacije potrebno dva sata, a za one najzahtjevnije i do osam sati rada.

Njenim radom oduševili su se i svjetki mediji. Britanski Daily Mail na društvenoj mreži objavio je video Marininih transformacija uz natpis: 'Može se pretvoriti u bilo koga'. Istu snimku objavio je i američki LADBible, pa je njen video uskoro postao viralan. 

Oskarovka Julia Roberts podijelila je sa milijunima svojih fanova snimku na kojoj se naša vizašistica uz pomoć šminke 'pretvara' u nju. 

- Ostala sam u šoku jer se nisam zaista nadala tome i onda sam počela skakati i vrištati od sreće. Ovo je zaista velika stvar i ne mogu opisati koliko sam presretna - rekla je tada Mamić. Na svojim 'likovima' katkad radi i po 12 sati. 

 

Najčitaniji članci