Obavijesti

Show

Komentari 60

Naše ljepotice partijaju po tri dana, vole luksuz i putovanja...

Naše ljepotice partijaju po tri dana, vole luksuz i putovanja...
8

Hana je za ljetovanje odabrala Mallorcu, a Knoll je uživala na Capriju. Ecija, Nives i Mehunka zabavljale su se u Makarskoj

VIDEO

Poznate Hrvatice, sudeći po njihovim društvenim mrežama, ove godine nisu štedjele na svojim ljetovanjima. Javljale su se s jahti, iz hotela s pet zvjezdica, s pješčanih plaža i ludih partyja, odjevene u vruće ljetne kombinacije i oskudne bikinije.

Među njima se ističe najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (29). Tjedan dana je uživala na talijanskom otoku Capriju, koji je godinama omiljena ljetna destinacija velikih svjetskih zvijezda poput Leonarda DiCaprija (47) i Mariah Carey (53). Ivana je došla na Capri u posjet prijatelju, ispričala nam je ranije. Odsjela je u luksuznom hotelu s bazenom, sunčala se na jahti i sudjelovala u UNICEF-ovoj gala večeri, na kojoj je nastupila Jennifer Lopez (53).

Knoll je koristila svaku priliku da istakne svoju ženstvenu figuru, preplanuli ten i bujne obline. Odvažnih kombinacija nije joj nedostajalo, od glamuroznih haljina s prorezima do minijaturnih bikinija u kojima je isticala raskošni dekolte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon odmora na Capriju Knoll se uputila - na Poljud. Bodrila je hajdukovce na utakmici protiv portugalskog Vitorija Guimaraesa i mamila uzdahe na tribinama u “vrućem” bijelom kompletu.

Ecija Ivušić pokazala kako je izgledala zadnji dan djevojačke: 'Pusa od flamingo mladenke'
Ecija Ivušić pokazala kako je izgledala zadnji dan djevojačke: 'Pusa od flamingo mladenke'

Za dobru zabavu u Dalmaciji ovoga je tjedna bila zadužena i Ecija Ivušić (35). Voditeljica će uskoro na Korčuli izreći sudbonosno “da” Goranu Beloševiću (37), bubnjaru Pravila igre, a u Makarskoj je proslavila djevojačku večer. U trodnevnom slavlju sudjelovalo je sedam Ecijinih bliskih prijateljica.

Među Ecijinim uzvanicama bile su i poduzetnica Snježana Schillinger ex Mehun (50) te pjevačica Nives Celzijus (40). Obukle su identične ljubičaste kupaće kostime, a buduća mladenka je blistala u bijelom.

storyeditor/2022-08-01/ezgif_com-gif-maker__1_.jpg

- Zamislila sam to da bude party tijekom tri dana, ali već nakon prvog dana sam mislila da neću izdržati. No uspjela sam i jako smo se dobro zabavile. Djevojke su mi došle u subotu, cijelo vrijeme smo bile u hotelu, a jedan dan smo partijale na plaži. Prvu večer smo se skupile, išle smo tek na piće što nam je bilo zagrijavanje za iduća dva dana. U nedjelju smo dan provele na plaži partijajući. I kupale smo se i uživale te smo onda posljednji dan imale večeru - otkrila je Ecija za RTL.hr.

Dodala je kako su se uz sve to ipak uspjele naspavati.

- Nismo se 'ubile' od partyja - našalila se.

Reality zvijezda Hana Rodić (23) ljetovanje je odlučila provesti u društvu svog odabranika, prvog hrvatskog Gospodina Savršenog, Gorana Jureneca (40). Par živi u Berlinu, a rado posjećuju egzotične destinacije poput Tajlanda i Egipta. Krajem srpnja posjetili su Palmu de Mallorcu u Španjolskoj, a Hana je za Story ispričala kako je to bio "godišnji iz snova".

- Goran i ja se slažemo bolje nego ikad. Odlučili smo se za Mallorcu jer Goran obožava Španjolsku i voli tamo ljetovati, a ja još nikad nisam tamo bila. Bilo nam je predivno - ispričala je.

Na španjolskim pješčanim plažama Hana je snimila niz provokativnih fotografija u bikiniju, a Goran je ponosno pokazivao svoj isklesani torzo. Nakon Palme su se Hana i Goran vratili u Berlin, no najavljuju kako će ovoga ljeta sigurno posjetiti i Hrvatsku.

Ivana Knoll na crvenom tepihu u Capriju srela Jamie Foxxa: 'Prišao mi je i pohvalio izgled'
Ivana Knoll na crvenom tepihu u Capriju srela Jamie Foxxa: 'Prišao mi je i pohvalio izgled'

S obzirom na to da živi u rodnoj Makarskoj, pjevačici Žanamari Perčić (40) sunca i mora sigurno ne nedostaje. Na dalmatinskim plažama privlači poglede čvrstom guzom u tangicama, a kako cijele godine marljivo vježba u teretani, sićušni bikiniji njezinoj figuri ne predstavljaju izazov.

Njezina kolegica Nina Badrić (50) posljednjih se dana odmara u malom ribarskome mjestu Pržno u općini Budva u Crnoj Gori. Na kamenoj plaži uživala je u zalasku sunca, a za izgled u badiću dobila je samo komplimente. 

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA KNOLL U POLIGRAFU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku