Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Našla krpa zakrpu: Kušale su slatko truplo u ime umjetnosti

Pjevačica se bacila na promotivnu kampanju prije izlaska četvrtog studijskog albuma 'ARTPOP'. Kako bi šokirala publiku, pomaže joj srpska performerica

Twitter
Foto: Twitter
18 komentara

Opsjednuta sam Marinom Abramović. Ta žena je genij, rekla je Lady GaGa (27). Glazbenicu je srpska performerica nagovorila da leži na sijenu poput kokoši, a onda su se gostile čokoladnom skulpturom mrtvaca na izložbi u New Yorku.

Pjevačica se bacila na promotivnu kampanju prije izlaska četvrtog studijskog albuma 'ARTPOP' planiranog za studeni. Kako bi što više šokirala publiku, pomaže joj kontroverzna Marina Abramović (66). 

Lady GaGa angažirala ju je kao koreografa za nadolazeću turneju. Abramović je svjetsku slavu stekla performansima u kojima se ranjava bodući se nožem ili osam sati nijemo gleda u publiku.

- Ljudi su mislili da sam luda i da se trebam liječiti u bolnici za mentalne bolesti kad sam prije 40 godina počela izvoditi performanse, a danas me gledaju kao zvijezdu - rekla je svojedobno Abramović koja već godinama živi u New Yorku. Pjevačicu poznaje tri godine i za nju ima samo riječi hvale.

- Popularnost Lady GaGe među tinejdžerima omogućuje mi da svoj rad pokažem mladima - kaže umjetnica. Hoće li glazbenica ponovno iznenaditi fanove, teško je reći. 

Ipak je Lady GaGa već nastupala u kostimu od sirova mesa, izlazila iz jajeta na pozornici i snimala editorijale u kojima ljubi kosture. Kraljici Elizabeti II. došla je u haljini umrljanoj lažnom krvlju.

Naši partneri pišu
Message