Obavijesti

Show

Komentari 10

Nastup ćemo pamtiti po tuni iz konzerve i sramoti zbog suza

Nastup ćemo pamtiti po tuni iz konzerve i sramoti zbog suza
1

Djevojke su suznih očiju napustile show. Pripremale su salatu s čičokom i kozicama, pečeni losos s povrćem i palačinke. Dale su '120 pusto od sebe', ali žiriju to nije bilo dovoljno

VIDEO

Nakon četiri tjedna provedenih u kuhinji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Morena Marković i Nina Sepčić postale su prve natjecateljice koje su napustile show. Prijateljice s Cresa kažu da su takav ishod očekivale, a bez obzira na njega, sudjelovanje će im ostati u lijepom sjećanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Kakvi su dojmovi nakon sudjelovanja u showu?

Morena: U showu je bilo jako zanimljivo. Bila je to dobra prilika da upoznate sebe u netipičnoj i prilično kompliciranoj, ali zanimljivoj situaciji. Ono što gledamo na televiziji samo je mala mrvica onoga što se zapravo događa u ovakvim televizijskim konceptima. Emisija postane sve što ti se događa u životu, a ljudi s kojima si tamo po cijele dane postanu ti prijatelji puno brže nego što bi se to dogodilo u stvarnom svijetu. U ovom trenutku mi se čini nevjerojatno da sam se zbog gluposti čak i rasplakala, ali tako je to, uvučen si do kraja, ponekad umoran i odjednom sve što se tamo događa postaje bitno.

Nina: Slažem se s Morenom. Naš dolazak u show bio je iznenadan, boravak dinamičan i ispadanje očekivano. Znale smo da nismo dovoljno dobro pripremile jelo i da jedino što možemo napraviti je zabaviti se i uživati u svakom trenu (jer će kratko trajati, heh). Sve u svemu - kratko, ali slatko.

Što ste naučile?

Morena: Naučila sam da za sve sto želite napraviti dobro trebate imati mirnu glavu, da je bitno odrediti prioritete i raditi korak po korak. Nina i ja nismo bile baš najbolje organizirane pa su nam i jela bila takva. Usprkos tome, bitno mi je da smo nas dvije zavoljele jedna drugu još više. 

Nina: Ajoj, slatko. Naučila sam da i kuhanje može biti zabavno. Pogotovo ako si na ubrzanom kulinarskom tečaju tete Sanje, kraljice kuhanja.
 
Što vam je bilo najzahtjevnije?

Morena: Najzahtjevnije mi je bilo ostati ozbiljna pred žirijem. Ma ne samo pred žirijem. Mislim da je to kombinacija treme i svjesnosti da to što si donio pred njih nije neka sreća. A i kad bih pogledala Špičeka, jednostavno sam se morala nasmijati.

Nina: Mislim da je Moreni najzahtjevnije bilo imati mene u kuhinji.

S kim ste se najviše zbližile?

Nina: Zahvaljujući četverotjednom razdoblju bez ispadanja, stvarno smo sa svima bili u OK odnosima. Ali osoba koju bih najradije istaknula, jer to najviše i zaslužuje, definitivno je kraljica kuhinje, Sanja. Svojim kvalitetama i kulinarskim savjetima pomagala je da jela dovedemo na neki viši nivo. Voljela bih da u skoroj budućnosti vodi neki kulinarski tečaj jer bih sigurno bila u prvoj klupi. Ili prva do lonca.

Morena: Sa svima smo si bile OK. Jako je teško nekoga izdvojiti, ali reći ću da bi mi bilo jako drago kada bi pobjednici bili Sanja i Željko, Arsen i Željan ili Ozana i Katarina. 

Po čemu ćete najviše pamtiti sudjelovanje u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'?

Morena: Po dobroj zabavi, sramoti zbog plakanja i korisnim savjetima od žirija. 
Nina: Po brdu nasjeckanog peršina, tuni iz konzerve i guljenju krumpira
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...