Obavijesti

Show

Komentari 65

Natali Dizdar završila u toplesu, a komplimenti na fotku pljušte: 'Pa ne možeš nam to raditi...'

Natali Dizdar završila u toplesu, a komplimenti na fotku pljušte: 'Pa ne možeš nam to raditi...'
4

Njezina seksepilna fotka na Instagramu je u samo nekoliko sati skupila više tisuća lajkova, a obožavatelji su u komentarima ostavili brojne komplimente na račun izgleda pjevačice

Zadarska pjevačica Natali Dizdar (36) se zbog ljubavi prošle godine preselila u London no, ljetni odmor ipak je odlučila provesti u rodnoj Hrvatskoj. Ovih dana, spas od vrućina pronašla je u moru, a to je pokazala i na Instagram profilu gdje je objavila fotku na kojoj pozira u toplesu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Atraktivna Natali grudi je prekrila samo rukama dok se iza nje mogao vidjeti prekrasan krajolik. Njezina seksepilna fotka na Instagramu je u samo nekoliko sati skupila više od tisuću lajkova, a pratitelji su u komentarima ostavili brojne komplimente na račun izgleda pjevačice. 

- Ruke gore, gore, gore; Okreni se; Mačka; Predivno; Pa ne možeš nam to raditi - pisali su joj. 

Podsjetimo, Natali je prije godinu dana službeno postala Gestalt psihoterapeut, a već tri godine radi individualno s ljudima i pomaže im riješiti njihove probleme. 

-  Gestalt terapeuti inače dolaze iz najrazličitijih profesija i na svoje iskustvo u svijetu glazbe i tom jednom drugačijem načinu života gledam kao na svoj kapacitet i ono mi samim time daje jednu širu perspektivu koju, da živim nekim uobičajenim životom, ne bih imala. Ja radim psihoterapiju već tri godine sada i zapravo je pandemija veći izazov za raditi s klijentima zbog toga jer svi prolazimo kroz ista kolektivna iskustva i probleme - ispričala je tada Dizdar za  Slobodnu Dalmaciju.

Natali Dizdar: 'Ljudima je čudno gledati me kao terapeutkinju'
Natali Dizdar: 'Ljudima je čudno gledati me kao terapeutkinju'

- Cilj Gestalt terapije je svjesnost, a koliko će se daleko na tom putu stići ovisi o želji i motivaciji svakog od nas. Terapeuti su obučeni da drže zdravu granicu da bi mogli čovjeku pomoći, ali na neki način svi smo mi inficirani našim klijentima i njihovim pričama, pogotovo ako se one dotiču nekih naših - zaključila je.