Obavijesti

Show

Komentari 2

Nataša Bekvalac nastupit će na MAC-u: Pobijedit ću samu sebe

Nataša Bekvalac nastupit će na MAC-u: Pobijedit ću samu sebe
3

Pjevačica je potvrdila da dolazi na festival i želi se prikazati u najboljem mogućem svjetlu. Želi da to bude, ne samo njezin mali trijumf pred publikom, već i pred samom sobom

VIDEO

Music Awards Ceremony (MAC) okupit će 29. siječnja u Štark Areni najveće zvijezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije na prvoj regionalnoj dodjeli glazbenih priznanja.

Više od 60 poznatih sudjelovat će u programu koji će trajati oko četiri sata, a osim dodjele više od 30 priznanja, u revijalnom dijelu svečane ceremonije, najveće regionalne glazbene zvijezde izvest će posebno osmišljene i režirane nastupe samo za ovu priliku.

S obzirom na to da organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic, koji su najavili da će po prvi put za ovaj događaj upotrijebiti cjelokupnu svoju produkcijsku opremu, na sceni Štrak Arene bit će moguće sve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena i počašćena što sam dio ovako velikog projekta i što sam odabrana, na neki način. Tako da meni jedino preostaje da se jako dobro pripremim za tih mojih pet minuta, da se prikažem u najboljem mogućem svjetlu, i da to bude ne samo moj mali trijumf pred publikom, nego i pred samom sobom - rekla je Nataša Bekvalac, i time potvrdila da će biti dio MAC-a.

Pjevačica najavila je da će na MAC-u pobijediti samu sebe, jer je, osim aviona, njen najveći strah – scena.

- Svaki moj nastup je neka mala pobjeda, a ovo će biti najveća - kaže Nataša.

Nataša je u intervjuu otkrila i pojedine detalje svog nastupa na MAC-u:

Da će biti dio najvećeg regionalnog glazbenog spektakla ranije su potvrdili Bajaga, Van Gogh, Petar Grašo, Željko Joksimović, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva, a tijekom novogodišnjih praznika objavljeno je da će i Toni Cetinski nastupati na MAC-u.

- Siguran sam da će MAC biti glazbeni događaj godine u regiji. Nastupaju moje drage kolege iz svih zemalja regije, to su sve najbolji regionalni izvođači, a produkcija je takva da će sve biti moguće. Na pozornici MAC-a publika od mene može očekivati vrlo zanimljiv i zahtjevan nastup, čije ću detalje otkriti poslije Nove godine. Za sada mogu reći da ću u siječnju provesti puno vremena u Beogradu zbog priprema posebnog nastupa. Veoma se radujem ceremoniji dodjele priznanja, i kao što sam već rekao, regiji je zaista bio neophodan ovakav jedan događaj - rekao je Cetinski.

Publika iz cijele regije ima priliku da na stranici MAC-a https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija glasuje za svoje omiljene izvođače. Više od 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a organizatori su objavili da je samo u prvom danu glasovalo preko 300.000 ljudi iz gotovo svih zemalja svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju