Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Nataši nakon muža zaprijetio i svekar: 'Vidjet će ona svoje!'

Lukina sestra Ana je šokirana jer je Luka uz tužbu protiv Nataše predao i račun na kojem piše da je 'platio sok od cijeđene naranče, orahe, pitu, gazirani sok, jogurt i pizzu' za obitelj

Foto: Privatni album
27 komentara

Moj brat je psihijatrijski zapušten slučaj. Natašinu imovinu može dobiti samo na crtežu, rekla je Ana Kalinić, sestra Luke Lazanića (37). Šokirana je jer je njezin brat tijekom braka s Natašom Bekvalac (37) skupljao fiskalne račune i sad traži novac natrag.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Luka je iz njemu poznatih razloga čuvao svaki račun, čak i za sitnice poput cestarine do Novog Sada. Uz tužbu je predao račun na kojem piše da je on platio sok od cijeđene naranče, orahe, pitu, gazirani sok, jogurt i pizzu za obitelj. Ana se i naljutila i na oca Radomira, koji je stao na Lukinu stranu i prijetio pjevačici.

 

💓🤰🐷🍦🍧🍨🍮🍩🍭🍬🍫🍰🎂🍼

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Okrivio je snahu da mu je osramotila obitelji i predstavila ih kao kriminalce. Zaprijetio je da će 'ona tek vidjeti svoje'. Srpski mediji pišu da joj prostački prijeti.

PUNAC IMA ORUŽJE? Luka Lazukić opet na policiji: Bojim se oca Nataše Bekvalac

Pjevačica i IT stručnjak se razvode jer je prema optužnici, Lazukić 14. travnja ujutro Nataši u njezinom stanu nanio lakše tjelesne ozljede.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Lazukić je na sudu bio vidno uzrujan i navodno je zatražio osiguranje jer se bojao da mu ne naudi Natašin otac, Dragoljub Bekvalac. Negirao je optužbe, a tvrdio je i da ga je Nataša lažno prijavila. Rekao je da je nije šutirao i tukao, ali nije porekao da je došlo do sukoba između njih dvoje. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Povod svemu bile su poruke koje mu je Nataša pronašla u mobitelu. Na sudu je pjevačica rekla da ju je Luka ubrzo nakon vjenčanja počeo psihički maltretirati.

DRAMA IDE DALJE Nasilni muž Nataše Bekvalac mogao bi na tri godine u zatvor

Ponižavao je njezine prijatelje i nju jer je pjevačica, a utjecao je i na njezino odvajanje od obitelji, te je sumnjao da je u vezi s prijateljem. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Nataša se te večeri probudila oko pola pet kako bi pripremila hranu za dvomjesečnu bebu. Vidjela je Luku kako spava u dnevnoj sobi. Nije ga uspjela nježno probuditi, pa je pogledala njegov mobitel i našla SMS-ove od više žena. 

SKANDAL SRPSKE PJEVAČICE Lazukić od Nataše traži da mu vrati novce za dva soka i pitu...

S jednom je navodno redovno komunicirao. Ona mu je slala fotografije, a navodno je našla i poruke od djevojke koja piše da joj Luka nedostaje i da jedva čeka da dođe u Zagreb. 

Foto: Zoran Ilić

Kada se probudio, rekla mu je da se srami, a on ju je nazvao kurvom. Vrijeđali su se, a kad mu je Nataša odgovorila ‘Mama ti je kurva’, on ju je udario šakom u glavu. Pala je na pod, uhvatio ju je za kosu i nekoliko puta udario. Nogom ju je udario i u ožiljak od carskog reza, a ona je cijelo vrijeme vrištala. 

Foto: Zoran Ilić

VIDI OVO: 10 stvari koje se događaju samo u pornićima

Naši partneri pišu
Message