Obavijesti

Show

Komentari 1

Navijajte za Vatrene u Katru uz najveće hrvatske navijačke hitove, sve na jednom mjestu

Navijajte za Vatrene u Katru uz najveće hrvatske navijačke hitove, sve na jednom mjestu
2

U svijetu smo poznati po raspjevanim navijačima, domoljubnom naboju i ludoj atmosferi, a upravo takav doživljaj približava kompilacija 'Svijet voli pobjednike'.

VIDEO

Uoči utakmice Vatrenih s Belgijom u prodaji je kompilacija najboljih navijačkih pjesama. Nazvana "Svijet voli pobjednike", po jednoj od istaknutijih navijačkih pjesama, nosi jasnu poruku - hoćemo pobjedu!

Nakon preokreta i sjajne pobjede nad Kanadom, nabrijavanje za sraz koji će odlučiti sudbinu naše nogometne reprezentacije može početi uz navijačke hitove poput "Srce vatreno", "Svijet voli pobjednike", "Neka pati koga smeta", "Nije u šoldima sve","Moja domovina", "8 slova", "Lijepa li si", "Poljubi zemlju", "Večeras je naša fešta", a svoje mjesto je zaslužila i nova pjesma popularnih Zaprešić boysa "Jutrom kad se budim".  

Zagreb: Pripreme za veliki doček hrvatske reprezentacije na Trgu bana Jelačića

Zlatnom odličju orijentiranog naziva, digitalna i CD kompilacija "Svijet voli pobjednike" sastoji se od najpopularnijih pjesama koje se jednoglasno pjevaju na tribinama, među navijačima i u domovima svih koji prate utakmice hrvatskih reprezentacija. 

Našu malu naciju od približno 4 milijuna izbornika već je zahvatila navijačka groznica, a idealna je ovo kompilacija za navijanje u nastavku pohoda Vatrenih na jedino odličje koje nam nedostaje na Svjetskim nogometnim prvenstvima.

U svijetu smo poznati po raspjevanim navijačima, domoljubnom naboju i ludoj atmosferi, a upravo takav doživljaj približava kompilacija "Svijet voli pobjednike". Nastala je u suradnji Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa, a urednik izdanja je Danijel Matkov.

Hrvati će zbog Vatrenih disati kao jedan, a u ovim nekarakterističnim okolnostima održavanja prvenstva mnogi će utakmice gledati okupljeni u adventskim fan zonama, u kafićima, kućama i stanovima gdje će ova kompilacija pokazati svoju važnost i kvalitetu domoljubnih pjesama. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac