Obavijesti

Show

Komentari 11

Ne gre on nikamo: Vitasović je izgubio novčanik pa ga našao

Ne gre on nikamo: Vitasović je izgubio novčanik pa ga našao
12

Nezadovoljni pjevač tvrdi kako je novčanik izgubio slučajno, a ipak neće morati prionuti u izradu novih kartica jer ga je u međuvremenu pronašao

VIDEO

Moli se pošteni nalaznik novčanika s dokumentima na ime Alen Vitasović da se javi na mobitel ili pošalje na adresu, napisao je pjevač na društvenu mrežu.

Alen Vitasović (51) novčanik je izgubljen na potezu između naselja Juršići i Orbanići, a za 24sata otkrio je kako je novčanik izgubio slučajno.

- Hodao sam i ispao mi je novčanik, nisam na vrijeme vidio da ga nema pa ga je do sada netko već uzeo - rekao nam je. Istaknuo je kako unutra nije imao puno novaca, ali su mi sve kartice bile u novčaniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- No ne može nitko ništa jer ne zna moj pin, ali žao mi je da ću se morati sad baviti izradom kartica - nezadovoljno kaže pjevač koji će pričekati još dva do tri dana da mu se možda netko javi i vrati novčanik u protivnom će prionuti u izradu novih kartica. 

Priča se za pjevača ipak završila dobro pa nam je javio kako je novčanik pronašao. 

Osim privatnih nezgoda, čini se, kako istarskom pjevaču ne cvjetaju ruže na ljubavnim planu. Iako je lani u prosincu objavio da se ženi i ima novu djevojku,samo dan kasnije se predomislio.

- Ne ženim se, samo sam se šalio. Svi stalno pišu kako sam se napio i kako imam ljubavnicu pa sam se odlučio malo našaliti s njima - rekao je Vitasović dan nakon što je u javnosti odjeknula vijest da se ženi, kojom se pjevač sam pohvalio.

Nekoliko mjeseci ranije novinari su uspjeli iskopati rješenje o razvodu koje potvrđuje da se Vitasović još 2016. rastao od dugogodišnje supruge Sandre, s kojom ima dvoje djece. Iako su se razveli na papiru, Alen je tad rekao da su on i Sandra proslavili godišnjicu braka uz obiteljski ručak te šetnju uz more. No Vitasović kao da se ne može odlučiti je li se ili nije razveo te tko mu je zapravo zaručnica, djevojka i supruga. Naime, na društvenim mrežama su prije desetak dana osvanuli brojni komentari njegove, sad već navodno bivše menadžerice Eleonore Jelenić, u kojima vrijeđa Alenovu bivšu-sadašnju suprugu Sandru.

O burnom ljubavnom životu upitali smo pjevača, ali i žene uključene u ovu ljubavnu zavrzlamu. Vitasović nam je rekao da ne želi ništa komentirati.

- Nemojte vjerovati tim lažima i tračevima. Ja sam se oženio 16. rujna 1995. - odgovorio nam je Vitasović. Njegova supruga Sandra komentarom je stišala vatru i stala uz Vitasovića.

Alen: 'Ne ženim se, samo sam se šalio. Ali, uzet ću si predah'
Alen: 'Ne ženim se, samo sam se šalio. Ali, uzet ću si predah'

- Iskreno, ne znam tko je ta žena - kratko nam je odgovorila Sandra na pitanje je li njen bivši suprug u vezi s Eleonorom i ženi li se upravo za nju.

Vitasovićeva navodno bivša menadžerica, baš kao ni on, nije htjela komentirati navode da su u ljubavnoj vezi, unatoč stvarima koje piše i objavljuje na društvenim mrežama.

- Odmah ću vam reći, bez ljutnje, ali odbijam davati ikakve izjave - odgovorila nam je Eleonora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju