Show

Komentari 34

Ne može bez vježbanja: 'Bivši kaže da baš blistam u teretani'

Ne može bez vježbanja: 'Bivši kaže da baš blistam u teretani'

Nekad joj je tjelovježba bila najgora noćna mora, ali u posljednje vrijeme Nives sve češće objavljuje fotografije i snimke vježbanja

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (37) svakodnevno 'časti' više od 300 000 pratitelja na svom Instagram profilu fotografijama vlastite svakodnevice. Na današnjem meniju našle se objava iz teretane. 

- Kaže bivši da sam najbolje sređena kad idem na trening. Evo, ne znam. Mora da blistam od sreće svaki put kad mi zaprijeti neka tjelovježba. Još prije par godina jedina asocijacija na teretanu i vježbu bila mi je patnja. Danas, mi je najdraži izvor zabave i zadovoljstva. Nisam vjerovala, ali ipak je moguće - napisala je na Instagramu Nives. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nedavno je Celzijus tako objavila fotografije i videe sa Sljemena, gdje se s prijateljem Daliborom Petkom (40) uputila na planinarenje, a Petko je cijelim putem pjevao 'Ne, ne, nije ovo za mene'. 

- Tvoj bivši da je išta znao, ne bi si dozvolio da te izgubi - napisao joj je jedan od mnogobrojnih komentatora koji su pohitali komentirati objavljenu fotografiju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci