Show

Komentari 0

Ne pokazuje ih često: Beyonce pozirala s kćerima Rumi i Blue

Ne pokazuje ih često: Beyonce pozirala s kćerima Rumi i Blue

Kampanja je u promociju uključila i drugu slavnu djecu. Tako je u njoj i Natalia Bryant, kći pokojnog košarkaša Kobea Bryanta i Vanesse , te Ava i Deacon, djeca glumačkog para Ryana Phillipea i Reese Witherspoon

Zvijezde poput mame. Blue Ivy (9) i Rumi (4), kćeri glazbene zvijezde Beyonce (40) pozirale su zajedno s mamom u svrhu nove kampanje njene modne linije Ivy Park u suradnji s Adidasom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je video objavila na društvenim mrežama, a sve tri su odjenule crno bijelu odjevnu kombinaciju. Beyonce smije kamerama dok u rukama drži Rumi, a starija kći pored njih drži loptu.

Kampanja je u svoju promociju uključila i drugu slavnu djecu. Tako je u njoj i Natalia Bryant (18), kći pokojnog košarkaša Kobea Bryanta i Vanesse (39), te Ava (22) i Deacon (18), djeca glumačkog para Ryana Phillipea (47) i Reese Witherspoon (45). 

Inače, Beyonce je prva Afroamerikanka koja je nosila legendarni žuti dijamant od 128.54 karata pronađen je u Južnoj Africi još 1877. godine, a osnivač tvrtke Tiffany & Co., Charles Lewis Tiffany otkupio ga je 1878.

Zajedno sa suprugom Jay Z-jem (51) pojavila se u novoj Tiffany kampanji, obučena poput dive Audrey Hepburn, s kosom u visokoj punđi i u crnoj uskoj haljini s pripadajućim dugim rukavicama.

Najčitaniji članci