Show

Komentari 51

Ne prestaju pohvale na Albininu liniju: Jesi u modnoj agenciji?

Ne prestaju pohvale na Albininu liniju: Jesi u modnoj agenciji?

Albina Grčić novom objavom na Instagramu zaradila je niz komplimenata na račun nove frizure i savršene figure, a pristižu joj poruke podrške iz drugih europskih zemalja

Mlada pjevačica Albina Grčić (22) već je neko vrijeme u središtu pažnje domaćih i regionalnih medija koji svakodnevno prate svaki njezin potez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Razlog tome je svakako i to što je postala favoritkinja za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu na kojem će predstavljati Hrvatsku sa svojim hitom 'Tick-Tock'. 

Otkako je odnijela pobjedu na Dori i broj njen pratitelja na Instagramu rapidno raste. Trenutno je prati gotovo 42 tisuće ljudi s kojima dijeli trenutke iz privatnog života.

Na zadnjoj fotografiji koju je objavila, a koja je u kratkom vremenu prikupila gotovo deset tisuća lajkova, pokazala je novu frizuru, ali i besprijekornu figuru i ravan trbuh.

Osim brojnih komentara prijatelja, javili su se i mnogi fanovi oduševljeni njenim izgledom.

- Predivna si, zapanjujuća, svaki put se zapitam možeš li biti savršenija i svaki put me iznova uvjeriš da možeš, wow, top si - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

- I ja želim takvu frizuru, za koju modnu agenciju radiš?

Osim komentara na hrvatskom jeziku istakli su se i komentari na engleskom u kojim pratitelji pozdravljaju i daju podršku mladoj Splićanki iz Poljske i Malte.

Albinin kolega Dino Jelusić našalio se u komentarima i poručio kako je njegova kuća udaljena oko 700 metara od mjesta gdje se ona slikala.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S ALBINOM:

Najčitaniji članci