Show

Komentari 2

Ne propustite prvu epizodu 'Tvoje lice zvuči poznato'

Ne propustite prvu epizodu 'Tvoje lice zvuči poznato'

Cijeli tim stručnjaka, od plesnog koreografa, vokalnih, plesnih i dramskih trenera, frizera, maskera i kostimografa angažirano je kako bi natjecatelji postali netko drugi

Zabavni glazbeni spektakl donosi pregršt dobre zabave i glazbenih točaka, a osmero natjecatelja u nedjelju 5. listopada vidjet ćemo po prvi put u drugačijim ulogama. Giuliano, Jasna Palić Picukarić, Mario Petreković, Andrea Andrassy, Baby Dooks, Minea, Ronald Braus, Vanda Winter nasumičnim izborom foto robota dobit će svoje prve zadatke. 

U prvoj emisiji vidjet ćemo tako reinterpretacije nekih od najvećih hitova, spotova i nastupa, pa ćemo tako između ostalog uskoro na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjeti Joleta, Mrleta, a tko legendarnog Mišu Kovača. Tko će utjeloviti Joe Cockera i Toma Jonesa, a tko će dobiti priliku otpjevati Jonesovu ''Delilahu'', a tko Cockerovu pjesmu ''You Can Leave Your Hat On'' te koliko će zahtjevno biti ''skinuti'' specifičnu interpretaciju pjevačice Lane del  Rey vidjet ćemo u uzbudljivoj prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Netko od natjecatelja morat će što vjerodostojnije ''odglumiti'' spot pjesme ''Hit me baby one more time'' Britney Spears, a na binu će se popeti i prava kopija Dolly Parton. Bit će zanimljivo vidjeti tko će morati promijeniti spol, tko će se  postarati, a tko pomladiti samo kako bi što uvjerljivije odglumili i izvršili zadatak. 

Cijeli tim stručnjaka, od plesnog koreografa, vokalnih, plesnih i dramskih trenera, frizera, maskera i kostimografa bit će angažirani kako bi osmero natjecatelja postalo netko drugi. Pobjednik prve emisije je onaj tko osvoji najviše bodova koje dodjeljuje žiri u rasponu od 4-12, a tim bodovima pridružit će se i dodatni bodovi koji će kandidati jedni drugima dodijeliti. Podsjećamo, show je humanitarnog karaktera te ćemo već nakon prve emisije vidjeti kome će pobjednik osigurati novčanu donaciju. 

Najčitaniji članci