Obavijesti

Show

Komentari 8

'Ne vjerujem u veze na daljinu, zbog partnera bih se preselila'

'Ne vjerujem u veze na daljinu, zbog partnera bih se preselila'
11

Imam divne prijateljice, velika su mi podrška i jedva su dočekale emitiranje showa. Iako mislim da u početku nisu vjerovale da ću se zbilja odvažiti na odlazak u show, kaže Emily kojoj je majka najveća potpora

VIDEO

Studentica Emily Živčić (24) dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica. U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se nagovor prijateljice, iako se gledajući prvu sezonu pitala kako bi se snašla  u takvom konceptu emisije. 

- Bila sam spremna za nešto novo i nepredvidivo u životu i nimalo ne žalim za svojom odlukom - kaže Emily. Kaže kako je privlače inteligentni i ambiciozni muškarci s dobrim smislom za humor.

- Moj idealan partner mora posjedovati određene manire. Ne očekujem samo da je kavalir prema meni, već i da je ljubazan i prema drugim ljudima - dodala je. Impresioniraju je odlučni muškarci, a nema neki naročiti tip koji ju privlači. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Uglavnom se ne vodim izgledom kada biram partnera, ali na lijep osmijeh ili oči ne ostajem ravnodušna - objašnjava.

Emily bi se, ukoliko se nađe u toj situaciji, zbog muškarca preselila u drugo mjesto ili državu.

- Ne vjerujem u veze na daljinu i ne bih puno razmišljala o preseljenju ako je u pitanju pravi muškarac - kaže.

Ne voli floskulu da se suprotnosti privlače te smatra da partneri, da bi opstali, moraju imati slične stavove oko bitnih stvari u životu. 

- Pritom ne mislim da moraju dijeliti sve interese, svatko treba vrijeme samo za sebe. U prošlim sam vezama bila prilično sklona voditi se emocijama i ignorirati partnerove loše strane. Mislim da sam naučila da se razlike i problemi koji postoje na samom početku veze obično i nastavljaju bez obzira na ljubav - iskreno je rekla Emily. 

Emily trenutačno živi u Zagrebu gdje studira na Zdravstvenom veleučilištu. Više se, kaže, ne bi mogla zamisliti da živi u malo sredini, ali ipak joj je odrastanje u manjem gradu omogućilo bezbrižno djetinjstvo.

- Čitave sam dane provodila družeći se s prijateljima iz susjedstva uz rijeku Mrežnicu. Imam mlađu sestru i brata i najljepše me uspomene vežu upravo uz njih - prisjeća se Emily dana provedenih u Dugoj Resi gdje i danas živi njezina obitelj.

Majka joj je najveća podrška u životu i prvoj joj je rekla da se prijavljuje u show, ali potporu je dobila i od ostalih ljudi s kojima je u kontaktu. 

- Imam divne prijateljice, velika su mi podrška i jedva su dočekale emitiranje showa. Iako mislim da u početku nisu vjerovale da ću se zbilja odvažiti na odlazak u show - kaže. 

Kad ne studira, Emily se bavi jogom. 

- Da,  kada uhvatim vremena, nikada nisam pohađala neki tečaj, učila sam ju uz knjige i Youtube. Idealna je za svakog bez obzira na stupanj kondicije, zahtijeva određen stupanj koncentracije i tako zaboravim na svakodnevne probleme i stres - objašnjava Emily koja se nekad bavila i jazz danceom, sve dok nije odustala zbog studentskih obveza.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' SA SENIDOM:

Pokretanje videa...

04:15

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...