Show

Komentari 36

Nećakinja Lady Di udaje se za 32 godine starijeg milijunaša...

Nećakinja Lady Di udaje se za 32 godine starijeg milijunaša...

Michael je Kitty zaprosio prije Božića. Bila je u Cape Townu za blagdane i rekla majci i ostatku obitelji sretnu vijest. Michaela svi vole jer je unatoč svom velikom bogatstvu vrlo skroman i prizeman, rekao je prijatelj para

Lady Kitty Spencer (29), nećakinja pokojne princeze Diane, tijekom blagdana zaručila se za milijunaša Michaela Lewisa (61). Tajkun se razveo od bivše žene s kojom ima troje djece, a njegovo bogatstvo procijenjeno je na 80 milijuna funti, piše Metro

POGLEDAJTE VIDEO:

- Michael je Kitty zaprosio prije Božića. Bila je u Cape Townu za blagdane i rekla majci i ostatku obitelji sretnu vijest. Michaela svi vole jer je unatoč svom velikom bogatstvu vrlo skroman i prizeman - rekao je izvor za strane medije. Lewis je, inače, 5 godina stariji od njezinog oca. 

Par je prvi put zajedno u javnosti bio u kolovozu 2018. godine. Tad su ih paparazzi vidjeli kako se ljube nakon što su napustili Club 55 u St Tropezu. Šuškanja o zarukama potaknuo je već u lipnju prošle godine veliki dijamantni prsten na zaručničkom prstu kojega je Lady Kitty pokazala na londonskom Cash & Rocket Masquerade Ballu.

Vezu su priznali tek kasnije kad su zajedno prošetali New Yorkom. Nećakinja Lady Di rekla je da ne žuri oko zasnivanja obitelji.

- Vidim sebe kao majku u nekom trenutku, ali tek sam u dvadesetim godinama. Neki prijatelji mojih godina imaju djecu koja su vrlo draga, ali mislim da bi svatko trebao sam odlučiti kad mu je pravo vrijeme za to - rekla je Lady Kiity svojedobno. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci