Obavijesti

Show

Komentari 22

Neda Ukraden: 'Mnogi su počeli karijeru u kavani i tamo će je i završiti. Ja sam stalno na cesti'

Neda Ukraden: 'Mnogi su počeli karijeru u kavani i tamo će je i završiti. Ja sam stalno na cesti'
7

Jer ako vam je Bog dao šansu, a dao vam je čim imate talent, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često to ne da, kaže pjevačica

Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 pred porođaj. Ali sam željela da izbjegnem samo jedno: nisam željela da izgledam kao očajna trudnica, prisjetila se pjevačica Neda Ukraden (72) kako je izgledala njezina trudnoća,te je podijelila razmišljanja o dijeti, karijeri i privatnom životu za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 pred porođaj. Ali sam željela da izbjegnem samo jedno: nisam željela da izgledam kao očajna trudnica – ispričala je Neda.

Beograd: Neda Ukraden i u sedmom desetljeću oduševljava svojim stilom i izgledom

Pjevačica se prisjetila i trenutka kada je trebalo da krene na porođaj.

- Spremila sam se fino i dotjerala kao da idem na snimanje neke emisije. Uzela sam svoj neseser, probudila supruga i rekla mu 'Hajde, sad možemo da idemo'. Njega je već uhvatila panika pri ustajanju iz kreveta – rekla je pjevačica.

Danas vodi računa o svojoj liniji.

Neda Ukraden: 'Opet imam dom u selu kod Imotskog, srušili su nam ga 1992., uživam u miru!'
Neda Ukraden: 'Opet imam dom u selu kod Imotskog, srušili su nam ga 1992., uživam u miru!'

- Nema cigareta, alkohola, prežderavanja. Ali ne može čovjek da vodi baš uredan način života kada si po 8 sati na putu. Kada sam kod kuće sama spremam. Obožavam kuhati i nije mi svejedno što jedem – rekla je Neda.

Pjevačica je otkrila i što je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru.

- Sreća je potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je Bog dao šansu, a dao vam je čim imate talent, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često to ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kavani i tamo će i završiti, a mogli su mnogo više. Možda su bili zadovoljni ispodprosječnim plasmanom vlastitog talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudac i davati savjete. Neko voli toplinu doma, a karijeru propušta nekima poput mene koji su cijeli život na cesti", rekla.

Neda je nedavno obnovila obiteljsku kuću u Imotskoj krajini, točnije u Glavini Donjoj u zaseoku Ukradeni. 

- Ovo je više od kuće, ovo je dom, ovo je nešto što se nosi duboko u srcu, s tim riječima nam je Neda Ukraden pokušala približiti što za nju znači obiteljska kuća u Imotskoj krajini.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S POBJEDNICIMA 'PLESA SA ZVIJEZDAMA' PAULOM I MARCOM: