Show

Komentari 17

Neda Ukraden otkrila kako je vratila vitku liniju nakon što je nakupila kilograme u pandemiji

Neda Ukraden otkrila kako je vratila vitku liniju nakon što je nakupila kilograme u pandemiji

70-godišnja pjevačica ispričala je kako se u proteklih godinu dana udebljala jer je puno kuhala i malo se kretala. Zahvaljujući novom režimu prehrane i vježbanju sada je ponovno zadovoljna svojim izgledom

Pjevačica Neda Ukraden (70) poznata je po mladolikom izgledu i vitkoj liniji, no Covid pandemija promijenila je njezine prehrambene navike. Za Kurir je otkrila kako se nedavno odlučila riješiti kilograma nakupljenih u lockdownu.

- Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog Covida stalno bila kod kuće. U posljednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promijenio - nisam se kretala, nisam vježbala, stalno sam kuhala, pa sam se udebljala - ispričala je Neda i dodala kako često priprema slastice za svoje unuke, kćerku i zeta, s kojima živi.

- Odlučila sam smršaviti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave napitke, a najčešće sam jela meso i mnogo salate. Na mom meniju često je i riba, koju volim pripremati. - kaže.

- Nisam neko tko inače mnogo jede, pa mi ovaj način prehrane nije teško pao. Za kratko vrijeme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - pohvalila se pjevačica, te ispričala kako je uz novi način prehrane počela i redovito trenirati.

- Drago mi je što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vježbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osjećam otkad sam iz prehrane izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze - objasnila je Neda.

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Najčitaniji članci