Obavijesti

Show

Komentari 22

Neda Ukraden u veseloj atmosferi proslavila je 72. rođendan: 'Moja mjera sreće'

Neda Ukraden u veseloj atmosferi proslavila je 72. rođendan: 'Moja mjera sreće'
9

Neda je na fotografiji okružena sa svoje troje unučadi, a u rukama drži svoju čokoladnu rođendansku tortu. Na drugoj fotografiji u veseloj atmosferi svi zajedno pušu svijećice s torte

Pjevačica Neda Ukraden proslavila je 72. rođendan u krugu obitelji i podijelila fotografije sa slavlja sa pratiteljima na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Neda je na fotografiji okružena sa svoje troje unučadi, a u rukama drži svoju čokoladnu rođendansku tortu. Na drugoj fotografiji u veseloj atmosferi svi zajedno pušu svjećice s torte. 

- Moja mjera sreće. Živjeli! - napisala je Neda uz objavu, a za proslavu rođendan odabrala je šarenu haljinu. U komentarima su joj mnogi obožavatelj poželjeli sve najbolje na njezin dan. 

storyeditor/2022-05-19/20200806_18fr227.jpg

Unatoč svojim godinama, Neda i dalje održava dobru liniju. Tako je nedavno oduševila svoje obožavatelje kada je objavila fotografije s mora u badiću. 

Pjevačica je nedavno za srpske medije otkrila kakvog muškarca traži. 

Neda Ukraden (71) traži muža i ima zahtjeve: 'Ne želim mu biti mama i neću veliku razliku'
Neda Ukraden (71) traži muža i ima zahtjeve: 'Ne želim mu biti mama i neću veliku razliku'

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment. Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - opisala je pjevačica.

Podsjetimo, Neda je bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju kćer Jelenu.