Obavijesti

Show

Komentari 14

Nedjeljom u 2: Halid Bešlić u emisiji pjevao 'Miljacku'

Nedjeljom u 2: Halid Bešlić u emisiji pjevao 'Miljacku'
7

Pjevač je u emisiji pokazao kako mu se glas polako vraća te da opet može pjevati. Međutim, kaže kako se snimao i slušao te da to još nije to

VIDEO

Kao uvod u emisiju prikazani su prilozi s pjevačevim prijeteljima, a zadnji je bio s Ćirom Blaževićem koji je zapjevao 'Miljacku'. Kako bi pokazao da mu se polako vraća osjećaj za pjevanje, Halid Bešlić je u studiju zapjevao istu pjesmu i pokazao da ga glas opet sluša. Međutim, ispričao je kako se prije nekoliko dana snimao i nije bio zadovoljan. Snimio je desetak pjesama i iako on sebe u glavi čuje kao i prije, na snimljenom materijalu vidio je kako to još nije to. Nakon nesreće su ga ohrabrile priče s ljudima koji su doživjeli sličnu nesreću kao i on. Sada je prihvatio situaciju kakva je i nastavlja sa životom. Prije je nosio naočale samo za čitanje, a sada ih mora nositi stalno i još uvijek se navikava na to. Halida je iznenadilo koliko je popularan u Hrvatskoj i kaže da je to tako tek u posljednje tri ili četiri godine.
- Ja da ne vjerujem u bolje sutra moj život ne bi imao nikakvog smisla. Političari su tu da mijenjaju stvari na bolje, a pjevači su tu samo da pozitivno utječu na mase. Ne smijem ni pomislit kako bi mi izgledao život bez pjesme. Mogu zamisliti da ne idem na turneje, ali da ne pjevam to bi bila tragedija - odgovorio je Halid Stankoviću na pitanje mogu li zvijezde popraviti situaciju u regiji.
Pjevač je pokušao objasniti i što narodnu pjesmu čini kvalitetnom. Kazao je da je bitno za narodnu pjesmu da 'miriše' ovim etno prostorima, a ne da bude turbofolk. Na pitanje je li se 'narodnjaci' drogiraju rekao je da sada ima droge i u narodnoj muzici.
- Kolege imaju poštovanja ispred mene i nema toga u mom društvu. Uvrijedim se jako. Rakija može ali... Ovi mlađi još kako-tako, ali ovi moji stariji, nije to dobro - ispričao je.

VIŠE NE MISLIM DA ĆE SE KUSTURICA VRATITI
Aleksandar Stanković je Halida pitao i je li se s nekim ljudima i kolegama posvađao tijekom rata.
- Zamjerio sam onima koji su za vrijeme rata radili protiv Bosne, a ovima koji su samo otišli nisam imao što zamjeriti. Za Kusturicu sam uvijek mislio da će se vratiti, ali sada to više ne mislim. Ja sam uvijek bio slab na Kustu - kazao je pjevač.
U studio je došao i Emir Hadžihafizbegović i kazao kako je tajna Bešlićeva uspjeha u njegovom altruizmu.
- Halid ima nepatvorenu ljubav prema ljudima. Gdje god nastupa uvijek ima istu energiju i ljubav prema ljudima za koje pjeva. Halid se toliko daje ljudima da ga ljudi potroše. Mana mu je stalna komunikacija s ljudima, a mislim da je to u nekom dijelu i uzrok nesreće koju je doživio. Ja na tu nesreću gledam kao na neku opomenu za Halida, da malo uspori - kazao je Emir koji je kod nas tranutačno iznimno popularan zbog reklame za Tomato GSM u kojoj glumi Antu.
Stanković je Emira pitao i što misli o prosvjedima protiv koncerata Lepe Brene u Zagrebu i Sarajevu.
- Ne želim biti Brenin odvjetnik, ali mislim da živimo u jako licemjernom okruženju - kratko je kazao.
U emisiji se na kraju pojavio i Armin Omerović, glavni glumac filma 'Armin' u kojem glumi i Emir Hadžihafizbegović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju