Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
95 komentara

Nedostaje joj show: Gabrijela se pohvalila fotkom s jahanja

Gabrijela je strastvena ljubiteljica životinja i vlasnica psa Kire pa joj je jahanje predstavilo pravi užitak. Za vrijeme trajanja reality showa Porečanka Gabrijela je najveću bitku vodila s Hanom Rodić

Foto: rtl
95 komentara

Iako trenutno uživa u Frankfurtu u Njemačkoj, Gabrijela Fatorić, bivša kandidatkinja 'Gospodina savršenog' rado se prisjeti trenutaka iz showa. Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je nastala kada je Goran Jurenec (39) djevojke odveo na grupni spoj u Mirnovec gdje su imale priliku jahati konje. 

Foto: Instagram

Gabrijela je strastvena ljubiteljica životinja i vlasnica psa Kire pa joj je jahanje predstavilo pravi užitak. Za vrijeme trajanja reality showa Porečanka Gabrijela je najveću bitku vodila sa samom pobjednicom, Hanom Rodić (21). Ipak, nakon što ih je 'Gospodin savršeni' pozvao na spoj u troje kako bi otkrio gdje je nastao problem između dvije natjecateljice, Gabrijela je napustila kuću. 

Foto: RTL.hr

- Mislim da si u redu momak, ali mislim da ti najbolje znaš za sebe što tvoje srce i osjećaji govore za svaku od nas. Ti se meni sviđaš kao osoba, ali za neki intimni partnerski odnos ili da si muškarac mog života, trenutno za to nisam spremna. Rekla sam ti da si mi simpatičan i da si u redu, ali trebam te više upoznati - rekla mu je Gabrijela, na što je Goran loše reagirao te komentirao kako mu je njezina izjava bila hladan tuš. 

VOLI CVIJEĆE U PLIŠU Buket ruža od 800 kuna za Hanu: 'Goran i ja živimo skupa'

- Nažalost, iako me srce boli, moram reći da je za tebe ovdje kraj - izjavio je Goran nakon čega je pao strastveni poljubac s Hanom. 

[video: 1202637 / Gospodin savršeni u showu je poljubio četiri djevojke.]

KINESKI SEKSI HOROSKOP: Ovim znakovima drugi ne mogu odoljeti i svi se okreću za njima kad uđu u prostoriju

Naši partneri pišu
Message